14 loka 2019 · 2 minuuttia

Arsenal vs Wolves vetovihjeet 2.11.2019 (kello 17:00)

valioliigavihjeet

Sarjavitonen Arsenal isännöi lauantaina Wolvesia kello 17:00 alkavassa Valioliigaottelussa.

Viime kaudella Tykkimiehet eivät onnistuneet kaatamaan Wolvesia joukkueiden välisissä kahdessa kohtaamisessa, joista Wolves voitti kotiottelunsa 3-1 ja haki vierastasapelin Emirates Stadiumilta. Lupaavan viime kauden jälkeen Wolves on kuitenkin alisuorittanut hivenen alkukaudella, ja se on onnistunut voittamaan vain kaksi kymmenestä Valioliigan ottelustaan.

Myös Arsenal on pelannut ailahtelevasti ja joukkue putosi aiemmin tällä viikolla Englannin liigacupista, kun se hävisi huikean maali-iloittelun jälkeen Liverpoolille maalein 6-5.

Lue vetovihjeet Arsenal – Wolves otteluun alapuolelta!

Ailahtelevaisuus Unai Emeryn huolena

Arsenal osoitti jälleen kerran keskiviikkona, että se pystyy parhaimmillaan erinomaiseen hyökkäyspeliin, kun se iski 5 maalia Liverpoolin verkkoon liigacupissa. Joukkue menetti kuitenkin johtoaseman ottelussa peräti kolme kertaa, häviten ottelun lopulta rangaistuslaukauskilpailussa. Joukkueen pelaaminen ei vain tunnu pysyvän kasassa täyttä 90 minuuttia tällä kaudella.

Wolves putosi Arsenalin tapaan ulos liigacupista, kun se hävisi Aston Villalle vieraskentällä maalein 2-1. Tappio tuskin harmittaa Nuno Espírito Santon miehistöä liiaksi, sillä joukkueen päätavoitteet ovat Valioliigassa ja Eurooppa liigan lohkovaiheessa. Ennen Aston Villa-tappiota joukkue oli pelannut 8 tappiotonta ottelua putkeen.

Wolvesin puolustuspelaaminen on ollut tälläkin kaudella hyvää,  mutta sen heikkoutena on ollut maalinteko ja pelien tappaminen ajoissa. Viime kaudella joukkue aiheutti paljon ongelmia suurseuroille tiiviillä puolustuksellaan ja vaarallisilla vastahyökkäyksillään. Lauantain otteluun joukkue pääsee käytännössä ykkösmiehityksellään, kun vain Willy Boly on loukkaantuneena.

Wolvesista on tehty otteluun turhan suuri altavastaaja kertoimien valossa, sillä kotijoukkueen pelaaminen ei ole missään nimessä ollut vakuuttavaa. Tasapeli ja jopa vierasvoitto kuulostavat todennäköisimmiltä merkeiltä tähän otteluun. Myös vähämaalisuus voi olla hyvä vetokohde, sillä Unai Emery on varmasti teroittanut puolustuspelin tärkeyttä joukkueen päästettyä 5 maalia Liverpoolia vastaan keskiviikkona.

Vetovihje:

X2 (Tasapeli tai vierasvoitto) – 2,10 @ NetBet.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/netbet” text=”Lyö veto tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.