14 joulu 2019 · 2 minuuttia

El Clasico FC Barcelona – Real Madrid vetovihjeet & live stream 18.12.2019

el_clasico_live_stream

FC Barcelona ja Real Madrid kohtaavat keskiviikkona kauden 2019 / 2020 ensimmäisessä El Clasicossa Barcelonan Camp Noulla. El Clasicon alkamisajankohta on keskiviikkona 18. joulukuuta kello 21:00.

Otteluun lähdetään todella jännittävistä lähtökohdista, sillä joukkueet ovat tasapisteissä sarjakärjessä. Barcelona on Realin edellä vain maalieronsa turvin, joten keskiviikon El clasicon panokset ovat korkealla.

FC Barcelona – Real Madrid ilmainen live stream on tarjolla Betsafen sivuilla.

Lisää El Clasicon live lähetyksestä ja ottelun vetovihjeistä kerromme alapuolella.

Katso El Clasico ilmaiseksi näin

Katsoaksesi El Clasicon ilmaisena live stream lähetyksenä, tulee sinun vain luoda maksuton pelitili Betsafen sivuilla. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain huolehtia, että pelitililläsi on vähintään 1€ rahaa. Sinun ei tarvitse asettaa otteluun vetoja ja voit katsoa ottelun siis ilmaiseksi.

  1. Siirry Betsafen sivuille tästä
  2. Luo maksuton pelitili ja lunasta halutessasi 100% talletusbonus 200€ asti
  3. Pidä pelitililläsi vähintään 1€ ja aloita matsin katsominen!

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/betsafelive” text=”Siirry katsomaan ottelua” ]

FC Barcelona – Real Madrid vetovihjeet

El Clasicosta ennakoidaan tänä vuonna todella tasaista, sillä joukkueet tuntuvat olevan tällä hetkellä hyvin tasavertaisia. Real aloitti kautensa ailahdellen, mutta tällä hetkellä joukkue liitää 11 ottelun tappiottomassa putkessa. FC Barcelona on sen sijaan voittanut edellisestä kahdeksasta ottelustaan seitsemän.

Real Madridin vahvan alkukauden ilmentymänä on ollut uudestisyntynyt hyökkääjätähti Karim Benzema, joka on iskenyt 16:ssa La Ligan ottelussa 12 maalia, keräten samalla myös 5 maaliin johtanutta syöttöä.

12 maaliin on kyennyt myös Barcelonan Lionel Messi, joka on noussut suureen roolissa vuosien varrella useassa El Clasicossa.

Barcelona pääsee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella miehityksellä, kun ainoastaan laitahyökkääjä Ousmane Demble on varmasti poissa ottelusta. Realin kokoonpanosta puuttuvat tiettävästi ainakin Eden Hazard, Marco Asensio, Marcelo sekä James Rodriquez.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljästi, joista Barcelona voitti peräti 3 ja neljäskin kohtaaminen päättyi tasapeliin. Realilla on siis paljon hampaankolossa vaikean viime kauden jälkeen. Huippuvireinen Leo Messi tekee voittamisesta kuitenkin Realille todella vaikeaa, sillä argentiinalaisvirtuoosi tuntuu olevan juuri nyt uransa huippuaikojen vertaisessa vireessä.

Barcelonalla on ottelussa Messin ohella pieni lepoetu puolellaan, sillä Real pelasi vielä sunnuntaina 1-1 tasapelin Valencian vieraana. Barcan edellinen ottelun oli lauantain 2-2 tasapeli Real Sociedadin vieraana, joten Barcelona on ehtinyt lepäämään yhden päivän Realia enemmän.

Ottelu on molemmille joukkueille todella tärkeä, joten tämänkertaisessa El Clasicossa voidaan hyvinkin nähdä varovaista peliä. Lisäksi alle 2,5 maalin tulokselle saa erinomaisen 2,75 kertoimen.

Vetovihje:

Alle 2,5 maalia – 2,75 @ Betsafe.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/betsafe1″ text=”Lyö veto Betsafella” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.