14 helmi 2019 · < 1 minuutti

Jääkiekon MM-kisojen voittajavedon kertoimet

jääkiekon_mm_2019_kertoimet

Jääkiekon MM-kisat 2019 käynnistyvät 10.5.2019. ja tällä kertaa kisat pelataan kiekkohullussa Slovakiassa.

Suomen joukkue lähtee kisoihin jälleen maailmanmestaruus mielessään, mutta MM-kisojen voittajakertoimet osoittavat, että Suomi ei kuulu suurimpien ennakkosuosikkien joukkoon.

Suurimmat voittajasuosikit ovat jälleen Kanada, Venäjä ja hallitseva maailmanmestari Ruotsi. Suomen mahdolliselle maailmanmestaruudelle saakin mukavan kertoimen netin vedonlyöntisivustoilta. Korkeimmillaan Suomen maailmanmestaruudelle saa kertoimen 8,00.

[ninja_tables id=”1556″]

Millaisen joukkueen Suomi saa MM-kisoihin?

Suomi saa tänäkin vuonna kilpailukykyisen joukkueen MM-kisoihin. Suurimmista tähdistä mukana nähtäneen ainakin Floridan Aleksandr Barkov. Nuorista tähtipelaajista Sebastian Aholla ja Mikko Rantasella on edessä sopimusneuvottelut kauden jälkeen, joten Suomen valmennusjohto joutunee tulemaan kisoissa toimeen ilman kauden kahta kovavireisintä pelaajaa.

Muista pelaajista esimerkiksi Mikael Granlund, Miro Heiskanen ja Teuvo Teräväinen ovat mielenkiintoisia nimiä, jotka ovat huomattavasti Ahoa ja Rantasta todennäköisempiä nimiä Suomen lopullisessa MM-kisamiehistössä.

Valmennuspuolella mestaruusjuhlat eivät jää ainakaan kokemuksesta kiinni, sillä Leijonien peräsimeen palannut Jukka Jalonen on johdattanut Leijonat aiemmin sekä miesten että alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuteen. Vuoleeko Jalosen ryhmä kultaa jälleen Slovakiassa?

Expekt vedonlyöntisivusto tarjoaa ensimmäisen vedon 100€ riskittömästi, jonka voit käyttää esimerkiksi Jääkiekon MM-kisojen kertoimiin!

expekt_ilmaisveto width=

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.