14 maalis 2020 · 2 minuuttia

Manchester United vs Manchester City vetovihjeet 08.03.2020 (kello 18:30)

Manchester United ja Manchester City kohtaavat sunnuntain jännitysnäytelmässä punaisten kotipyhätössä Old Traffordilla.

Valioliigan kauden avauskohtaamisessa United yllätti Cityn vieraskentällä 1-2 vahvan ensimmäisen puoliaikansa ansiosta. Sunnuntaina kello 18:30 alkavassa ottelussa on jälleen isot pisteet jaossa, etenkin Manchesterin punaiselle joukkueelle. United on nimittäin 3 pisteen päässä Valioliigan nelospaikasta.

Vetovihjeet ja otteluennakon Manchesterin derbyyn löydät alapuolelta!

Unitedin pelaaminen parantunut talvitauon jälkeen

Manchester United ja sen norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjaer sai paljon kritiikkiä syyskauden aikana ajoittain todella heikosta pelaamisestaan. Tammikuun siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen joukkueen pelaaminen on kuitenkin piristynyt selkeästi, ja etenkin Sporting Lissabonista hankittu keskikenttätaituri Bruno Fernandes on tuonut Unitedin hyökkäyspelaamiseen selvästi lisää luovuutta.

Kaikki kilpailut mukaan lukien United on pelannut yhdeksän ottelua peräjälkeen ilman tappiota. Torstaina joukkue eteni FA Cupista helposti viidennelle kierrokselle, kun se kaatoi Derbyn vieraskentällä maalein 0-3.

Unitedilta puuttuvat sunnuntain derbysta edelleen pitkäaikaistoipilaat Paul Pogba ja Marcus Rashford.

City menettänyt jo toiveensa mestaruudesta

Valioliigan hallitseva mestari Manchester City ei tule uusimaan mestaruuttaan tällä kaudella, sillä sarjakärki Liverpool on karannut siltä jo peräti 22 pisteen päähän. Pep Guardiolan ja Cityn päätavoitteet loppukaudella ovatkin Mestarien liigassa, jossa se haluaa viimein saavuttaa menestystä.

Cityllä on ollut ongelmia etenkin puolustuspelinsä kanssa ja joukkueen ykköstoppari Aymeric Laporten loukkaantumisherkkyys on tuonut Cityn puolustukseen paljon epävarmuutta. Laporte on sivussa myös sunnuntain derbystä. Kevin de Bruyne ei ole täydessä pelikunnossa, mutta Cityn keskikentän kapellimestari nähtäneen ottelussa ainakin toisella puoliajalla mukana.

City on ollut Unitedia vastaan alakynnessä edellisessä neljässä joukkueiden välisessä kohtaamisessa Valioliigassa. Näistä neljästä kohtaamisesta United on voittanut 3 ja City yhden.

Unitedin nopea vastahyökkäyspelaaminen tuotti Citylle paljon ongelmia syyskauden kohtaamisessa, ja mikäli Guardiola ei ole keksinyt uusia temppuja joukkueen puolustuspelin kohentamiseksi, saattaa City jäädä jälleen ilman pisteitä Unitedia vastaan.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat tehneet Unitedista selkeän altavastaajan otteluun, ja vaikka kotijoukkueen kertoimet ovat olleet laskussa, on kotivoitto edelleen hyvä pelivalinta.

Vetovihje:

Manchester United voittaa – 5,00 @ Mobilebet.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/mobilebet1″ text=”Lyö veto Mobilebetilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.