14 tammi 2020 · 2 minuuttia

Mestarien liigan voittajaveto 2019/2020

Mestarien liigan 2019 / 2020 pudotuspelit käynnistyvät 18. helmikuuta ja mukana on vielä 16 joukkuetta, jotka tavoittelevat eurooppalaisen seurajoukkuejalkapalloilun suurinta palkintoa. 

Mestarien liigan kauden 2019 / 2020 voittaja selviää 30. toukokuuta pelattavassa finaalissa, ja Mestarien liigan voittajaveto on jo avattu kansainvälisillä vedonlyöntisivustoillaMikä joukkue voittaa Mestarien liigan tällä kaudella? Lue vetovinkki ja tarkista kertoimet voittajavetoon alapuolelta!

Mestarien liigan voittajavedon kertoimet

Mestarien liigan voittajavedon kertoimet päivitettiin lohkovaiheen jälkeen, mutta kertoimien voimasuhteet eivät juurikaan muuttuneet. Englantilaisjätit Manchester City ja Liverpool ovat nimittäin edelleen suurimmat voittajasuosikit, vaikka molemmat joutuvat heti neljännesvälierissä koviin paikkoihin. City kohtaa neljännesvälierissä Real Madridin ja Liverpool saa vastaansa Madridin toisen joukkueen, Atleticon.

Valmentajaansa ennen pudotuspelejä vaihtanut FC Barcelona on tietenkin Mestarien liigan pudotuspelien kestosuosikki, vaikka seuran edellisestä UCL-voitosta on ehtiny kulua jo 5 vuotta. Siivittääkö Lionel Messin superkausi Blaugranan aina finaaliin saakka?

Katso Mestarien liigan voittajavedon kertoimet alapuolelta näkyvästä taulukosta. Voit siirtyä lyömään vetoa klikkaamalla ”Pelaa nyt” -painiketta.

[ninja_tables id=”2919″]

Mestarien liigan voittajavedon pelivihje

Mestarien liigan voittajaveto on tällä kaudella todella mielenkiintoinen, sillä pudotuspeleissä on useita voittajasuosikkeja. Pep Guardiolan johtama Manchester City kaipaa kipeästi UCL-voittoa, sillä seuraan on pumpattu viimeisen vuosikymmenen aikana enemmän rahaa kuin mihinkään muuhun eurooppalaiseen seuraan. Tästä huolimatta seura ei ole onnistunut pääsemään kertaakaan edes Mestarien liigan finaaliin.

Viime kaudella Cityn taival tyssäsi jo puolivälierässä Tottenhamia vastaan ja tänä vuonna joukkue joutuu aloittamaan pudotuspelit Real Madridia vastaan, joka on voittanut UCL:n kolme kertaa edellisen neljän kauden aikana.

Kestosuosikkien joukkoon lukeutuvat myös PSG ja Juventus, jotka eivät ole kuitenkaan onnistuneet viime kausina parhaalla mahdollisella tavalla tärkeissä otteluissa. Viime kaudella PSG putosi sensaatiomaisesti Manchester Unitedia vastaan ja Juventuksen taival päättyi puolivälierissä Ajaxia vastaan. Kummankaan joukkueen pelaaminen ei ole vakuuttanut niin paljon, että voittajavedon panoksia kannattaisi asettaa näihin seuroihin.

Tämän kauden vakuuttavin joukkue Euroopassa on ollut Liverpool, joka on matkalla ylivoimaiseen Valioliigan voittoon. Jurgen Kloppin valmentama joukkue on tällä hetkellä täynnä itseluottamusta, ja merseysidelaiset osoittivat viime kaudella pystyvänsä voittamaan myös pokaaleja.

Mikäli Liverpoolin ykköskokoonpano pysyy viime kauden tapaan terveenä, on joukkue suosikki numero yksi voittamaan UCL:n tälläkin kaudella. Liverpoolin voitolle saa myös erinomaisen 5,50 kertoimen Mobilebetin sivuilta.

Vetovihje:

Liverpool – 5,50 @ Mobilebet.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/mobilebet1″ text=”Lyö veto tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.