14 helmi 2020 · 2 minuuttia

Real Madrid vs FC Barcelona vetovihjeet 01.03.2020 (kello 22:00)

Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat sunnuntaina kauden toisessa El Clasicossa Madridin Santiago Bernabeulla.

Kauden ensimmäisessä El Clasicossa päädyttiin 0-0 pistejakoon, vaikka molemmilla joukkueilla oli runsaasti mahdollisuuksia iskeä voittomaali. Ottelu oli maalittomuudestaan huolimatta varsin viihdyttävä, joten sunnuntain El Classicon odotukset ovat jälleen korkealle.

Myös ottelun panokset ovat katossa, sillä Barcelona johtaa sarjaa vain kahden pisteen erolla Realiin.

Ottelua voit seurata helpoiten ilmaisena netin kautta! Lue lisää El Clasicon live stream lähetyksestä tämän linkin kautta.

Ottelu käynnistyy sunnuntaina kello 22:00. Lue otteluennakko ja vetovihjeet El Clasicoon alapuolelta!

Pystyykö Real pysäyttämään Messin?

FC Barcelonan argentiinalaistähti Lionel Messi on ollut tällä kaudella lähes nuoruusvuosiensa huippuvireen tasolla. Nuori Messi tunnettiin tosin ennenkaikkea huippuluokan viimeistelijänä, mutta tällä kaudella Messi on erikoistunut etenkin maalien rakentelussa. 18 La Liga-maalin ohella Messi on syöttänyt peräti 12 täysosumaa. Messi on itse asiassa ollut osallisena lähes 50% Barcelonan tekemistä maaleista La Ligassa.

Real Madridin onkin löydettävä keinot Messin pysäyttämiseksi, mikäli se mielii saada sunnuntain ottelusta täyden pistepotin.

Molempien joukkueiden pelaaminen ailahdellut

Real on saanut tällä kaudella ryhtiä pelaamiseensa katastrofaalisen viime kauden jälkeen, kiitos ranskalaismanageri Zinedine Zidanen paluun. Realin pelaaminen on kuitenkin ailahdellut läpi kauden ja hyviä otteluita on usein seurannut heikompi ottelu. Edellisestä viidestä ottelustaan Real on hävinnyt peräti kolme, mukaan lukien keskiviikon 1-2 kotitappio Manchester Citylle Mestarien liigassa.

Real joutuu lähtemään sunnuntain El Clasicoon koko kauden erinäisistä loukkaantumisista kärsinyttä Eden Hazardia. Sivussa ovat myös Marco Asensio ja Rodrygo.

Myös Quique Setiénin valmentama Barcelona on pelannut epätasaisesti, jonka seurauksena joukkue johtaa sarjaa vain kahden pisteen erolla Realiin. Realia vastaan Barca on ollut viime vuosina kuitenkin selkeästi niskan päällä, sillä se ei ole hävinnyt Realille edellisessä seitsemässä joukkueiden välisessä kohtaamisessa.

Barcelona on ottelussa lievä ennakkosuosikki, Luis Suarezin ja Ousmane Dembelin poissaoloista huolimatta. Vedonlyöntiyhtiöt ovat tehneet Realista kuitenkin ottelun ennakkosuosikin, joten Barcan vierasvoitolle saa varsin mukavia kertoimia.

Ottelun tasaisuudesta johtuen veto kannattaa kuitenkin turvata draw no bet -vedolla. DNB-vedolla saat panoksesi takaisin tasapelin kohdalla.

Vetovihje:

Barcelona DNB (tasapelillä rahat takaisin) – 2,30 @ Bethard.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/bethard1″ text=”Lyö veto Bethardilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.