14 touko 2019 · < 1 minuutti

Suomi vs Tanska – Pelivihje (16.05.2019 kello 21:15)

jääkiekon_mm_2019_vetovihjeet

Suomi kohtaa MM-kisojen A-lohkon neljännen kierroksen ottelussa yllätysvalmiin Tanskan.

Ottelun näet suorana lähetyksenä netin välityksellä. Lue lisää jääkiekon MM-kisojen live stream -lähetyksistä.

Suomen turnaus on alkanut varsin mukavasti; kolmesta ottelusta kerätyt 2 voittoa ja 1 jatkoaikatappio ovat jo käytännössä varmistaneet Suomen puolivälieräpaikan.

Tanskan turnaus alkoi 5-4 jatkoaikavoitolla Ranskasta. Toisessa ottelussa Saksa oli niukasti vahvempi maalein 2-1, mutta kolmannessa ottelussa juutit naulasivat Iso-Britannian jäänrakoon peräti maalein 9-0. Etenkin Jokereista tutut Peter Regin ja Niklas Jenssen ovat olleet kovassa vireessä alkulohkossa, joten Suomen puolustus- ja maalivahtipelaamisen tulee olla kunnossa tässäkin ottelussa.

Tanska on kolmen ottelun jälkeen lohkossa neljäntenä, joten sen unelma puolivälieräpaikasta on vielä täysin elossa. Se tarvitsee kuitenkin kipeästi pisteitä myös lohkon isoilta mailta, joten Suomi ei tule pääsemään illan ottelussa helpolla.

Yllättääkö Tanska jälleen?

Tanska yllätti Suomen viime kevään MM-kotikisoissaan maalein 3-2, hurmoismaisen kotiyleisönsä edessä. Huhtikuussa pelatuissa kahdessa harjoitusotteluissa Suomi oli vahvempi niukasti maalein 2-1 ja 1-0.

Vähämaalinen ottelu on odotusarvona tälläkin kertaa, sillä Suomen viisikko- ja maalivahtipelaaminen ovat hyvällä tasolla. Suomen hyökkäyspelin tehokkuus ei ole vastaavasti ollut aivan huippuluokkaa ja Tanska on riittävän laadukas joukkue pitämään ottelut tasaisina. Nämä tosiasiat puoltavat otteluun alle 5,5 maalia.

Pelivihje Suomi – Tanska:

Alle 5,5 maalia (varsinainen peliaika) – 1,75 @ Betsafe

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.