Suomi vs Tanska – Pelivihje (16.05.2019 kello 21:15)

Suomi kohtaa MM-kisojen A-lohkon neljännen kierroksen ottelussa yllätysvalmiin Tanskan.

Ottelun näet suorana lähetyksenä netin välityksellä. Lue lisää jääkiekon MM-kisojen live stream -lähetyksistä.

Suomen turnaus on alkanut varsin mukavasti; kolmesta ottelusta kerätyt 2 voittoa ja 1 jatkoaikatappio ovat jo käytännössä varmistaneet Suomen puolivälieräpaikan.

Tanskan turnaus alkoi 5-4 jatkoaikavoitolla Ranskasta. Toisessa ottelussa Saksa oli niukasti vahvempi maalein 2-1, mutta kolmannessa ottelussa juutit naulasivat Iso-Britannian jäänrakoon peräti maalein 9-0. Etenkin Jokereista tutut Peter Regin ja Niklas Jenssen ovat olleet kovassa vireessä alkulohkossa, joten Suomen puolustus- ja maalivahtipelaamisen tulee olla kunnossa tässäkin ottelussa.

Tanska on kolmen ottelun jälkeen lohkossa neljäntenä, joten sen unelma puolivälieräpaikasta on vielä täysin elossa. Se tarvitsee kuitenkin kipeästi pisteitä myös lohkon isoilta mailta, joten Suomi ei tule pääsemään illan ottelussa helpolla.

Yllättääkö Tanska jälleen?

ilmaisveto_suomen_otteluihin

Tanska yllätti Suomen viime kevään MM-kotikisoissaan maalein 3-2, hurmoismaisen kotiyleisönsä edessä. Huhtikuussa pelatuissa kahdessa harjoitusotteluissa Suomi oli vahvempi niukasti maalein 2-1 ja 1-0.

Vähämaalinen ottelu on odotusarvona tälläkin kertaa, sillä Suomen viisikko- ja maalivahtipelaaminen ovat hyvällä tasolla. Suomen hyökkäyspelin tehokkuus ei ole vastaavasti ollut aivan huippuluokkaa ja Tanska on riittävän laadukas joukkue pitämään ottelut tasaisina. Nämä tosiasiat puoltavat otteluun alle 5,5 maalia.

Pelivihje Suomi – Tanska:

Alle 5,5 maalia (varsinainen peliaika) – 1,75 @ Betsafe

Lyö veto Betsafella

Olen pelannut rahapelejä jo 90-luvulta asti. Rakkaus vedonlyöntiin syntyi pitkävedon ja vakioveikkauksen kautta, joita tulee pelattua vielä tänäkin päivänä. Nykyään pelaan myös kasinopelejä, joista suosikkejani ovat blackjack, sekä kolikkopelit Gonzo's Quest ja Book of Dead.

spinit_tervetuliaisbonus