14 tammi 2020 · < 1 minuutti

Tottenham vs Liverpool vetovihjeet 11.01.2020 (kello 19:30)

valioliigavihjeet

Vakuuttavassa 37 ottelun tappiottomassa putkessa Valioliigassa marssiva Liverpool kohtaa lauantaina alavireisen Tottenhamin.

Jurgen Klopin valmentama Liverpool johtaa sarjaa 8 pisteen erolla ottelun enemmän pelanneeseen Leicesteriin nähden. Joukkueen mestaruus tuntuukin jo lähes varmalta – niin kovassa vireessä merseysidelaiset ovat olleet läpi alkukauden.

Lauantaina joukkue kohtaa 19:30 alkavassa ottelussa edellisestä viidestä ottelustaan vain yhden voittaneen Tottenhamin. Lue vetovihjeet illan jännitysnäytelmään alapuolelta!

Tehottomuus Spursin huolenaiheena

Jose Mourinhon Tottenham on pystynyt tekemään edellisessä 7 ottelussaan vain kaksi kertaa enemmän kuin yhden maalin. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on näyttänyt jo useamman viikon ajan todella mielikuvituksettomalta, ja Mourinhon kuherruskuukausi ei tuntunut kestävän tällä kertaa edes täyttä kuukautta Spurs-peräsimessä.

Liverpool sen sijaan porskuttaa vakuutavassa 37 ottelun tappiottomassa putkessa Valioliigassa. Kauden 20:ssa Valioliigaottelussa joukkueen saldo on vakuuttava: 20 voittoa ja 1 tasapeli!

Liverpool pääsee lähtemään lauantain Spurs-otteluun lähes parhaalla miehityksellään, kun avauskokoonpanon pelaajista sivussa on ainoastaan Fabinho. Spursilta sivussa ovat pitkäaikaistoipilas Hugo Lloris, Ben Davies, Moussa Sissoko, Tanguy Dembele sekä joukkueen ykköstähti Harry Kane.

Kanen puuttuminen heikentää Spursin tehotonta hyökkäyspeliä entisestään, ja Liverpoolin vahva puolustuspeli ei anna Spursille varmasti ilmaisia tilanteita tässäkään ottelussa.

Mourinhon ryhmä lähteneekin otteluun todella puolustusvoittoisesti, kotiedustaan huolimatta. Tämä puoltaa ehdottomasti ottelun vähämaalisuutta. Alle 2,5 maalin tulokselle saa myös erinomaisen 2,40 kertoimen.

Vetovihje

Alle 2,5 maalia – 2,40 @ NetBet.com 

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/netbet” text=”Lyö veto tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.