F1 Meksikon GP Vetovihjeet 27.10.2019 (kello 21:10)

Formulasirkus on siirtynyt Meksikoon, jossa Mercedeksen Lewis Hamilton voi varmistaa jo kuudennen kuljettajien maailmanmestaruutensa.

Tallikaveri Valtteri Bottas juhli Japanin osakilpailussa voittoa ennen Sebastian Vetteliä ja kolmanneksi tullutta Hamiltonia. Meksikoon Mercedes lähtee kuitenkin altavastaajana, sillä korkeassa ilmanalassa ajetut kisat eivät ole perinteisesti sopineet Mersun aerodynamiikalle.

Katso voittajavedon kertoimet & vetovihjeet Meksikon F1-osakilpailuun alapuolelta!

KilpailijaKerroinSivustoPelaamaan
Charles Leclerc3,00Pelaa nyt
Lewis Hamilton3,25Pelaa nyt
Max Verstappen4,25Pelaa nyt
Sebastian Vettel4,25Pelaa nyt
Valtteri Bottas8,00

Rizk

Pelaa nyt
Alexander Albon51,00Pelaa nyt

Ferrarit ja Redbullit vahvoilla?

Loppukaudella hyvässä vireessä ollut Ferrari lähtee Meksikon GP:hen ennakkosuosikkina. Meksikon pitkät suorat ja korkea ilmanala tekevät radasta todella hankalan Mercedekselle, ja kahtena edelliskautena Mercedeksen paras sijoitus Meksikosta on kolmas.

Ferrarin huolenaiheet ennen Meksikon GP:tä liittyvät lähinnä kuljettajien ja tallin välisiin valtataisteluihin. Nuori ja röyhkeä Charles Leclerc on ottamassa ykköskuskin asemaa tallissa, mutta nelinkertainen maailmanmestari Vettel ei suostu luovuttamaan asemaansa taistelutta. Kuljettajien pistetilanteessa Leclerc on niukasti 9 pistettä saksalaista edellä.

Ferrari-kuskien ohella ei sovi unohtaa Redbullia ja Max Verstappenia. Hollantilainen on nimittäin voittanut Meksikon GP:n kahtena edelliskautena, ja Redbullin auto sopiikin radalle mainiosti. Pitkät suorat tekevät voittamisesta tänä vuonna kuitenkin haastavaa, sillä Ferrarin suoranopeus on tällä hetkellä vertaistaan vailla.

Verstappen on kuitenkin potentiaalinen voittaja kisassa, mikäli Ferrari onnistuu hölmöilemään jälleen taktiikkansa kanssa. Muussa tapauksessa voitto menee Maranellon punaiselle orille.

Leclerc joutui pettymään Japanin GP:ssä, mutta Meksikon GP:ssä tallitaktiikka on todennäköisesti jälleen pedattu monacolaisen eduksi. Leclercin voitolle saa vielä varsin maukkaan 3,00 kertoimen 888Sportilta.

Vetovihje:

Charles Leclerc voittaa – 3,00 @ 888Sport.com

Lyö veto 888Sportilla