FC Inter – KuPs vetovihjeet 19.10.2019 (kello 15:00)

Turun Inter ja Kuopion Palloseura ratkaisevat Veikkausliigan mestaruuden lauantaina Turun Veritas Stadionilla.

Lauantaina kello 15:00 käynnistyvässä ottelussa on selkeät lähtökohdat; Interille riittää ottelusta ainoastaan voitto. Voitolla joukkue juhlii Veikkausliigan mestaruutta, mutta tasapelillä tai KuPsin voitolla mestaruutta juhlivat kuopiolaiset.

Lue vetovihjeet Veikkausliigan mestaruusotteluun alapuolelta!

Hyödyntääkö KuPs toisen mestaruussaumansa?

Suomen mestaruus oli lähellä ratketa jo kaksi viikkoa sitten Kuopiossa, kun Kups johti kotiotteluaan FC Honkaa vastaan aina 83. minuutille saakka. Honka tuli kuitenkin ottelussa tasoihin, joka siirsi ratkaisun Veikkausliigan viimeiselle ottelukierrokselle. Lauantaina KuPsilla on toinen ja viimeinen mahdollisuus varmistaa mestaruus, mikäli se kykenee välttämään tappion Interiä vastaan.

Loppuunmyydyllä Veritas Stadionilla on siis luvassa todellinen paineottelu, jossa etenkin kotijoukkueen pitää pystyä parhaimpaansa.

Sekä Inter että KuPs ovat pelanneet tiivistä puolustuspeliä loppukaudesta, eikä joukkueen otteluissa nähdä usein suuria maalijuhlia. Molempien joukkueiden edellisestä viidestä sarjaottelusta neljä on päättynyt alle 2,5 maalin tulokseen.

Isossa roolissa ottelussa ovat KuPsin kapteeni Petteri Pennanen, ja tietenkin maalipörssiä johtava Interin Filic Valencic. Pennanen oli lähellä ratkaista mestaruuden jo 2 viikkoa sitten Honkaa vastaan, kun kippari oli pitkään kiinni ottelun voittomaalissa.

Ottelusta on lupa odottaa todella tasaväkistä, jossa kummallakaan joukkueella ei ole varaa virheisiin. Inter pyrkinee kotijoukkueena ottamaan ottelun ohjakset käsiinsä, mutta KuPsin puolustusta ei ole helppo murtaa. Luotetaan tässäkin kamppailussa alle 2,5 maalin tulokseen, johon saa vielä tässä vaiheessa kelvollisen kertoimen.

Vetovihje:

Alle 2,5 maalia – 1,85 @ Betsson.com