Jalkapallon vedonlyönti

Jalkapallo on vedonlyöntikohteena kenties se kaikista suosituin. Suomessa jalkapallon vedonlyönti on ollut jo pitkään suosiossa – peräti vuodesta 1940 asti, kun Vakioveikkaus esiteltiin suomalaisille rahapelien ystäville ensimmäistä kertaa.

Nykyään jalkapallon vedonlyönti on monipuolistunut merkittävästi ja suomalaiset voivat lyödä vetoa jopa sadoista eri jalkapallokohteista päivittäin. Tällä sivulla jaamme vinkkejä jalkapallon vedonlyöntiin sekä kerromme parhaista vedonlyöntisivustoista tähän kuningaslajiin.

Jalkapallon eri vedonlyöntimuodot

mr_green_jalkapallovedonlyonti

 

Jalkapallon vedonlyönnistä erityisen mielenkiintoisen tekee sen lukuisat erilaiset pelimahdollisuudet. Perinteisen 1X2-veikkauksen ohella tarjolla on paljon erilaisia tasoitusvetoja ja erikoiskohteita, ja monissa kohteissa on yli 100 erilaista vedonlyöntimahdollisuutta.

Tasoitusvedot jalkapallossa

Jalkapallon tasoitusvedoista kaikista yleisin on aasialainen tasoitusveto. Tässä pelimuodossa voit asettaa miinus tai plus -merkkisen maalitasoituksen toiselle joukkueista.

Esimerkki: Barcelona -1 maalia

Barcelona voittaa ottelun 2 maalilla – Voitat vedon
Barcelona voittaa ottelun 1 maalilla – Panos palautetaan
Ottelu päättyy tasan tai Barcelona häviää – Häviät vedon

Maalimääräveikkaus

Toinen yleinen ja monesti tuottoisa vedonlyöntikohde on määlimääräveikkaus. Yleisimmillään maalimäärän rajana jalkapallossa toimii 2,5 maalia. Tällöin veikkaat over / under 2.5 maalia. Mikäli ottelussa tulee vähintään 3 maalia – on oikea merkki over. Mikäli ottelussa jäädään alle 3 maaliin – on kyseessä under.

Over / under -vedot ovat monen vedonlyöntisijoittajan mieleen, sillä niistä on mahdollista löytää hyviä ylikertoimia. Massat yleensä ylireagoivat joukkueiden hyökkäyspotentiaaliin ja etenkin isoissa otteluissa moni vedonlyöjä sortuu pelaamaan over 2.5 maalin tuloksia alikertoimilla.

Erikoiskohteet

Jalkapallon vedonlyönti on täynnä erikoiskohteita, jotka toimivat mainiosti viihdevedonlyöjällä. Voit veikata esimerkiksi kumpi joukkue saa ensimmäisen rajaheiton tai kuka pelaaja saa ottelussa keltaisen tai punaisen kortin.

Ehkä kaikkien aikojen mielenkiintoisin jalkapallon erikoiskohde liittyy hyökkääjätähti Luis Suareziin. Vedonlyöntitoimistot tarjosivat vuonna 2014 kertoimia sille, ketä pelaajaa Luis Suarez puree seuraavaksi.

Parhaat sivustot jalkapallon vedonlyöntiin

Jalkapallo on mukana jokaisen vedonlyöntitoimiston sivuilla, mutta osa sivustoista sopii kuningaslajin vedonlyöntii paremmin kuin toiset. On iso merkitys millä sivustolla lyöt vedot, sillä jo yhden kymmenyksen ero kertoimissa voi tehdä ison eron pitkällä aikavälillä. Parhaat sivustot tarjoavat myös erikoisbonuksia sekä esimerkiksi live stream -lähetyksiä jalkapalloon.

Tässä top 10 sivustot jalkapallovetoihin:

ArvosteluBonusPelaamaan

Expekt Suomi

100% bonus 50€ astiPelaa nyt

William Hill

Ei bonustaPelaa nyt

888Sport

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Yobetit

150% bonus 150€ astiPelaa nyt

Betsson

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Mr Green

100% kerrointehostusPelaa nyt

Nordicbet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Leo Vegas

50€ bonus + 10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Tipbet

100% bonus 150€ astiPelaa nyt

Betsafe

100% bonus 200€ astiPelaa nyt

18bet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Vinkkejä futisvetoihin

Kotietu

Kotietu on jalkapallossa usein hyvinkin merkittävä. Pienemmissä futissarjoissa kotijoukkueiden voittoprosentti voi olla jopa yli 70 prosenttia, kuten käy ilmi Footystats.orgin tilastoista. Lisäksi on hyvä huomioida, että kotikentällä voitosta voittoon kulkeneet joukkueet eivät ole välttämättä läheskään yhtä vahvoja ryhmiä pelatessaan vieraskentillä.

Esimerkiksi suurseura Barcelona on yleensä lähes voittamaton kotipyhätössään Camp Noulla, mutta Mestarien liigassa joukkue on usein kokenut karvaita pettymyksiä juuri vieraskentillä.

Kokoonpanot

Ennen vedon asettamista on hyvä tarkistaa joukkueiden kokoonpanot, loukkaantumiset ja mahdolliset pelikiellot. Yksittäisen pelaajan poissaolo on hyvä huomioida, mutta on tärkeää välttää ylireagoimista yhden merkittävän pelaajan poissaoloon.

Suurseurat ovat yleensä vahvoja, vaikka joukkueelta puuttuisikin pari tähtipelaajaa. Pienillä seuroilla ykköstähden puuttuminen voi sen sijaan vaikuttaa joukkueen iskukykyyn merkittävästiä.

Valmentajan vaihdokset

Valmentajan vaihdokset ovat jalkapallossa arkipäivää. Uusi valmentaja voi vaikuttaa kriisijoukkueen pelaamiseen lyhyellä aikavälillä erittäin positiivisesti.

Näin kävi esimerkiksi Valioliigassa kaudella 2018 / 2019, kun Manchester United palkkasi seuralegenda Ole Gunnar Solskjaerin paikkaamaan erotetun Jose Mourinhon pestin. Joukkue voitti ensimmäisestä 15:sta pelistään Solskjaerin alaisuudessa peräti 14, mutta loppukaudesta joukkueen vire palasi jälleen alkukauden tasolle.

Uuden valmentajan mahdollinen positiivinen vaikutus kannattaa huomioida ainakin joukkueen muutamassa ensimmäisessä ottelussa.

Otteluohjelma ja peliruuhka

Jalkapallon otteluohjelma ja peliruuhka vaikuttavat joukkueiden iskukykyyn ja kokoonpanon rotaatioon merkittävästi. Etenkin suurseuroilla on ajoittain vaikeuksia, kun seurat pelaavat pahimmillaan jopa neljässä kilpailussa yhtäaikaisesti.

Peliruuhka vaikuttaa pelaajien palautumiseen ja suorituskykyyn, joten leveillä kokoonpanoilla pelaavat joukkueet ovat vahvoilla pitkän kauden aikana. Kapealla materiaalilla operoivat joukkueet ovat sen sijaan usein vaikeuksissa peliruuhkien keskellä, jolloin valpas vedonlyöjä voi löytää mukavia ylikertoimia yllättävillä lopputuloksilla.

Pelivihjeet jalkapalloon

Sivuiltamme löydät aina tuoreet ilmaiset pelivihjeet jalkapalloon. Keskitymme erityisesti isoihin futissarjoihin, kuten Englannin Valioliigaa sekä Mestarien liigaan, mutta voit löytää hyviä pelivihjeitä myös pienempiin futissarjoihin.

yobetit_bonus