14 joulu 2019 · 2 minuuttia

Arsenal vs Manchester United vetovihjeet 1.1.2020 (kello 22:00)

valioliigavihjeet

Arsenal isännöi Manchester Unitedia uuden vuoden päivän viimeisessä Valioliiga-ottelussa.

Arsenal on kyennyt voittamaan edellisestä 15:stä ottelustaan vain yhden, ja seura vaihtoikin manageria joulukuussa, kun Unai Emery sai väistyä Mikel Artetan tieltä. Artetan ensimmäinen ottelu seuran peräsimessä päättyi 1-1 tasapeliin Bournemouthin vieraana. Sunnuntain paikallisottelussa Chelseaa vastaan tykkimiehet kärsivät sen sijaan 2-1 tappion.

Manchester United on voittanut kaksi edellistä otteluaan, ja heikon alkukauden pelannut Red Devils on osoittanut pieniä piristymisen merkkejä.

Ottelu käynnistyy 1.1.2020 kello 22:00. Lue vetovihjeet otteluun alapuolelta!

Molemmat joukkueet tarvitsevat 3 pistettä

Arsenal on pudonnut sarjataulukossa jo sijalle, 11 pisteen päähän Mestarien liigaan oikeuttavasta nelospaikasta. Vierasjoukkue Unitedin tilanne on sentään hivenen parempi, sillä se on vain 4 pistettä sarjanelosen Chelsean takana. Molemmat joukkueet tarvitsetkin ottelusta täydet 3 pistettä pitääkseen UCL-toiveensa elossa.

Arsenalin pelaaminen on ollut vielä valmentajan vaihdoksenkin jälkeen heikkoa, eikä uuden managerin tuomaa piristysruisketta ole ollut ainakaan vielä nähtävissä.

United on pelannut kaksijakoisen alkukauden. Joukkue on pystynyt voittamaan Manchester Cityn vieraskentällä ja Chelsean kotikentällään, mutta pistetahtia ovat hidastaneet tappiot ja tasapelit sarjan tyvipään joukkueille. Joulun aikoihin United pystyi kuitenkin voittamaan Newcastlen maalein 4-1 ja Burnleyn maalein 0-2.

Paul Pogban palaamisella Unitedin kokoonpanoon on ollut iso merkitys, mutta keskikenttätaiturin pelikunto on vielä pienoinen arvoitus ennen Arsenal-ottelua. Mikäli Pogba pelaa, on Unitedilla hyvä mahdollisuus napata täydet 3 pistettä heikkovireisen Arsenalin kustannuksella.

Varmistetaan vierasjoukkueen voitto draw no bet (dnb) -vedolla, sillä Unitedin pelaaminen on ollut varsin ailahtelevaa.

Vetovihje:

Manchester United voittaa (dnb) – 1,82 @ NetBet.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/netbet” text=”Lyö veto NetBetillä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.