14 loka 2019 · < 1 minuutti

Manchester United – Liverpool vetovihjeet 20.10.2019 (Kello 18:30)

valioliigavihjeet

Valioliigan sarjakärki Liverpool matkaa sunnuntain Valioliigan ainoassa ottelussa Manchester Unitedin vieraaksi.

Sarjakärki Liverpool on karannut Unitedilta jo peräti 15 pisteen päähän 8 ottelukierroksen jälkeen. United on sarjassa katastrofaalisesti vasta sijalla 12, ja paine Ole Gunnar Solskajerin ympärillä on kasvanut heikon alkukauden jälkeen.

Ottelu käynnistyy sunnuntaina kello 18:30 Manchesterin Old Traffordilla. Lue vetovihjeet otteluun alapuolelta!

Heikko pelivire ja loukkaantumiset Unitedin huolenaiheina

Alkukaudella pahoin alisuorittanut Manchester United on kovan paikan edessä sunnuntaina, kun se saa vastaansa huippuvireisen sarjakärki Liverpoolin. United on kyennyt voittamaan kahdeksasta Valioliigan ottelustaan ainostaan kaksi. Liverpool on sen sijaan voittanut kaikki kahdeksan otteluaan, joten joukkueiden vireet ovat täysin päinvastaiset.

Unitedille lisähuolta aiheuttavat Paul Pogban ja David De Gean loukkaantumiset maajoukkuetauolla, joista kumpikaan ei ole sunnuntaina pelikunnossa. Näiden lisäksi myös Luke Shaw'n, Daniel Jamesin ja Aaron Wan-Bissakan pelikunto on arvoitus. Kotijoukkueen lähtökohdat otteluut eivät ole siis kovinkaan valoisat.

Liverpoolin ainoat varmat poissaolijat ovat pitkäaikaistoipilaat Xherdan Shaqiri sekä Nathaniel Clyne.

Liverpoolin vaarallinen kärkikolmikko Mo Salah – Roberto Firmino – Sadio Mane ovat olleet liekeissä alkukaudella ja ottelusta voidaan hyvällä syyllä odottaa varsin yksipuolista näytöstä.

Vedonlyöntiyhtiö Mr Green tarjoaa otteluun erikoistarjouksena Liverpoolin voitolle massiivisen 30,00 kertoimen! Tarjouksen voit lunastaa käyttöösi tästä ->

Vetovihje:

Liverpool voittaa – 30,00 @ Mr Green

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.