14 tammi 2019 · 2 minuuttia

Mestarien liigan voittajaveto 2019 – Lue vetovihje!

mestarien_liigan_voittajaveto

Jalkapallon Mestarien liiga on edennyt pudotuspelivaiheeseen, jossa mukana on 16 joukkuetta.

Mestarien liigan pudotuspelien otteluparit:

As Roma – FC Porto
Manchester United – PSG
Ajax – Real Madrid
Tottenham – Borussia Dortmund
Liverpool – Bayern Munchen
Lyon – FC Barcelona
Atletico Madrid – Juventus
FC Schalke 04 – Manchester City

Mikä joukkue voittaa Mestarien liigan 2019?

Mestarien liigan voittajaveto käy kuumana, kun kaikki 16 pudotuspelijoukkuetta on nyt selvillä. Kestomenestyjä Real Madrid ei ole tällä kertaa suurimpien voittajasuosikkien joukossa, sillä Realin UCL-voitolle saa Coobletilta peräti 15 kertoimen.

Kolme kertaa perättäin turnauksen voittanut Real ei ole kuitenkaan osoittanut tällä kaudella olevansa enää sama Real, mitä se oli Zinedine Zidanen alaisuudessa.

Realin kilpakumppani FC Barcelona on ollut tämän kauden La Ligassa ja Mestarien liigassa vakuuttava. Vanha Rouva – Juventus on jälleen mukana kärkikahinoissa, tänä keväänä Cristiano Ronaldolla varustettuna. Eikä unohtaa sovi tietenkään viime kaudella finaaliin yltänyttä Liverpoolia tai kuumeisesti ensimmäistä Mestarien liigan voittoaan tavoittelevaa Manchester Citya.

Mestarien liigan voittajavetovihje

coolbet_bonus

Voittajavetoon suosittelemme pelaamaan yhtä ennakkosuosikkia ja yhtä lievää yllätysjoukkuetta. Pienet joukkueet harvoin juhlivat Mestarien liigassa, mutta osa suurseuroistakin saa todella mukavat kertoimet voittajavetoon.

FC Barcelona on valintamme voittajavetoon. Joukkue on näyttänyt tällä kaudella merkkejä siitä, että se on valmis palaamaan UCL-voittajaksi kolmen kauden tauon jälkeen. Lisäksi 5,50 kerroin on odotusarvoon nähden lievä ylikerroin. Tiukimmin joukkuetta haastanevat Juventus, Manchester City ja Liverpool.

Yllätysvalintamme voittajavetoon on Manchester United, joka on lähtenyt Ole Gunnar Solskajerin alaisuudessa todelliseen nousukiitoon. Valioliigan Top 2 tilat ovat karanneet Red Devilsilta jo kauan aikaa sitten, mutta Solskjaer saattaa toistaa Roberto Di Matteon tekemän ihmeen Chelsean valmentajana kaudella 2011 – 2012 ja tuoda Unitedille seuran neljännen Mestarien liigan (mukana entinen Euro Cup) voiton.

Vetovihje: Barcelona – 5,50

Yllätysvihje: Manchester United – 33,00

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/coolbet1″ text=”Lyö vedot Coolbetilla” ]

Coolbetin kertoimet Mestarien liigan voittajavetoon:

Manchester City – 4.45
FC Barcelona – 5.50
Juventus – 8.00
Paris Saint-Germain – 8.50
Liverpool – 10.00
Real Madrid – 15.00
FC Bayern München – 15.50
Atletico Madrid – 25.00
Borussia Dortmund – 28.00
Manchester United – 33.00
Tottenham Hotspur – 33.00
Ajax – 100.00
AS Roma – 115.00
Olympique Lyonnais – 115.00
FC Porto – 115.00
Schalke 04 – 325.00

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.