14 syys 2019 · 2 minuuttia

EM-karsinta Suomi – Kreikka vetovihjeet 5.9.2019 (kello 21:45)

jalkapallon_em_karsinnat

Huuhkajat kohtaa EM-karsintojen ottelussa Kreikan torstai-illan jännitysnäytelmässä Tampereella.

Suomi on karsintojen J-lohkossa upeasti kakkospaikalla neljän pelatun ottelun jälkeen. Suomi on kerännyt neljästä ottelusta 3 voittoa ja 1 tappion Italian vieraana. Kreikan EM-karsinnat ovat sen sijaan sujuneet tähän mennessä heikosti, kun sillä on kasassa 4 pistettä neljän ottelun jälkeen.

Kreikka-ottelu kotikentällä on Suomelle äärimmäisen tärkeä, sillä vierasottelut Bosniaa ja Kreikkaa vastaan tulevat olemaan haastavia paikkoja. Suomi tarvitsee siis ottelusta mieluiten täydet 3 pistettä.

Ottelu käynnistyy kello 21:45 Viafreessä ja Viaplayssa. Lue vetovihjeet otteluun alapuolelta!

Aiemmat kohtaamiset olleet vähämaalisia

Suomen ja Kreikan välisissä edellisissä 5 kohtaamisessa on nähty vain kertaalleen yli kaksi maalia ja ottelut ovat muutenkin olleet todella tasaväkisiä.

Markku ”Rive” Kanerva tuskin muuttaa pelisuunnitelmaansa tähänkään otteluun, vaan Suomi lähtenee jälleen liikkeelle tiukalla joukkuepuolustuksella. Kanervan ja Suomen etuna on huippuvireinen Teemu Pukki, joka on iskenyt Valioliigassa jo 5 maalia neljässä ottelussa. Maaleitta Suomi tuskin jää siis torstai-illankaan ottelussa.

Kreikalle ei riitä ottelusta tasapeli, sillä sen pitää kiriä Suomen 5 pisteen etumatkaa kiinni lohkossa. Kreikan mahdollisuuksia heikentää 3 maalia lohkossa iskeneen keskikenttämies Konstantinos Fortounisin poissaolo, joten Suomella on hyvä mahdollisuus ottaa ottelusta arvokas kotivoitto.

Suomen kerroin on kuitenkin laskenut turhan matalalle ollakseen järkevä pelivalinta näin tasapeliherkässä kohtaamisessa. Otteluun ennakoidaan jopa turhan korostetusti alle 2,5 maalin tulosta, vaikka Kreikan on otettava ottelussa ainakin jonkin verran riskejä.

Kreikka on myös päästänyt neljässä edellisessä ottelussaan vähintään 2 maalia, joten puolustuspelaaminen on tuottanut sille todella paljon harmaita hiuksia. Edellisessä karsintaottelussaan se hävisi kotonaan Armenialle maalein 2-3.

Suomi ja Teemu Pukki pystyvät iskemään Kreikan ailahtevan puolustuksen taakse 2 maalia, jolle saa myös varsin mukavan kertoimen.

Suomi yli 1,5 maalia – 2,85 @ Speedybet

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/speedybet” text=”Lyö veto tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.