14 marras 2019 · < 1 minuutti

West Ham – Tottenham vetovihjeet 23.11.2019 (kello 14:45)

valioliigavihjeet

Mauricio Pochettinon potkut Tottenhamin peräsimestä ja Jose Mourinhon palkkaaminen argentiinalaisen tilalle olivat futisviikon kuumimmat uutiset. Mourinho lähtee hakemaan avausvoittoaan Spursin peräsimessä lauantain paikallisottelussa West Hamia vastaan.

Molemmat lontoolaisjoukkueet ovat aloittaneet Valioliigan kautensa heikosti. Spurs on sarjassa sijalla 12 ja West Ham vasta sijalla 16. Etenkin Tottenhamin alkukausi on ollut todella suuri pettymys, ja portugalilaismanageri Mourinholla onkin iso työ edessään joukkueen henkisen takalukon avaamisessa.

West Ham – Tottenham ottelu käynnistyy lauantaina kello 14:45. Lue vetovihjeet matsiin alapuolelta!

Onko Mourinho saanut herätettyä Spursin?

Jose Mourinho palaa siis valmennustehtäviin vajaan vuoden tauon jälkeen. Mourinho sai lähteä Manchester Unitedin peräsimestä joulukuussa 2018, ja huhujen mukaan portugalilaismanageri ajautui riitoihin useammankin Unitedin tähtipelaajan kanssa.

Mourinho tunnetaan kuitenkin managerina, jolla on usein välitön positiivinen vaikutus uuteen joukkueeseen. Onkin mielenkiintoista nähdä, onko kolme kertaa Valioliigan urallaan voittanut Mourinho saanut Spurs-miehistöön heti ryhtiliikkeen aikaiseksi.

Spursilta puuttuvat ottelusta vakavasti loukkaantunut maalivahti Hugo Lloris, puolustaja Jan Vertonghen sekä hyökkäävä keskikenttäpelaaja Erik Lamela. Vierasjoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina näistä poissaoloista huolimatta.

West Hamin ja Tottenhamin välisissä otteluissa on nähty viime vuosina paljon vierasvoittoja. Joukkueiden kuudesta edelliskohtaamisesta peräti 5 on päättynyt vierasvoittoon. West Hamin kotiedusta ei voida siis puhua tässä Lontoon paikalliskamppailussa.

Mourinho ryhmittää joukkueensa usein puolustuspää edellä, ja Spurs tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton tyylistä välittämättä. Ottelusta voidaankin povata hyvällä syyllä vähämaalista, sillä kummankaan joukkueen pelaaminen ei ole vakuuttanut alkukaudella.

Paras vähämaalinen veto otteluun on aasialaisella tasoituksella pelattu alle 3,0 maalia. Mikäli pelissä tulee alle 3 maalia, veto on voitollinen. Kolmellakin maalilla saat vielä panoksen takaisin.

Vetovihje:

Ottelussa alle 3,0 maalia – 1,98 @ NetBet

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/netbet” text=”Lyö veto tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.