Live stream

leo_vegas_live_stream

Live stream -lähetykset ovat kätevä tapa seurata urheilutapahtumia ilmaiseksi netissä. Tältä sivulta löydät parhaat live-streamit, joita voit katsella helposti ja ennen kaikkea ilmaiseksi!

Käynnistä haluamasi stream alapuolelta klikkaamalla ”Katso nyt”.

[ninja_tables id=”1478″]

Mistä näkee urheilua ilmaiseksi?

Ilmaiset live stream -lähetykset löydät helpoiten netin vedonlyöntisivustoilta. Useat eri vedonlyöntitoimistot tarjoavat suoria live-lähetyksiä esimerkiksi jalkapallon ja jääkiekon huippuotteluihin.

Urheilun katsominen vedonlyöntisivustoilla on ilmaista, mutta pelitilillä tulee olla tietty rahasumma. Esimerkiksi Unibet vedonlyöntisivustolla tämä summa on 0,01€. Sinun ei tarvitse lyödä otteluun vetoa nähdäksesi suoran lähetyksen.

Voit tehdä talletuksen vedonlyöntitoimiston sivuilla esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai Skrill-nettilompakolla. Kaikki rahansiirtometodit ovat turvallisia, joten voit katsoa urheilua ilmaiseksi netissä ilman stressiä.

Urheilu streamit esittelyssä

Seuraavassa esittelemme vedonlyöntisivustot, jotka tarjoavat parhaat streamit urheiluun sivuillaan:f

Leo Vegas live

Leo Vegas näyttää sivuillaan live-lähetyksinä yli 30 eri sarjaa ja palloilulajia. Voit katsoa esimerkiksi CHL-jääkiekkoa, La Ligaa ja Mestarien liigan karsintaotteluita. Voit katsoa urheilua ilmaiseksi, mikäli sinulla on pelitililläsi rahaa tai olet lyönyt vedon viimeisen 24 tunnin sisällä.

Lue lisää CHL live stream -lähetyksistä tästä linkistä.

leo_vegas_live_stream

Betsafe live

Betsafe tarjoaa kattavan vedonlyöntipalvelunsa ohella myös helppokäyttöisen striimauspalvelun. Sivustolta näet esimerkiksi Englannin jalkapallon alasarjaotteluita sekä tenniksen ATP-turnauksia. Voit tarkistaa livelähetysten tarjonnan sivuston kalenterista.

Siirry Betsafelle ->

Betsson live

Betsson tarjoaa tuhansia tunteita suoria livelähetyksiä striimauspalvelunsa kautta joka kuukausi. Katsoaksesi urheilua ilmaiseksi sinun tulee vain rekisteröidä tili Betssonille ja suunnata sivuston liveaulaan. Itse otteluiden katsominen on täysin ilmaista.

live_stream

Live stream – Nämä lajit näet ilmaiseksi netissä

Vedonlyöntitoimistojen sivuilta löydät runsaan valikoiman eri urheilutapahtumien striimejä, jotka voit tarkistaa sivustojen livekalenterin kautta.

Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi näin

Mikäli haluat katsoa jääkiekkoa netissä ilmaiseksi, niin suosittelemme suuntaamaan Nordicbetin sivuille, sillä se on netin paras jääkiekko stream -palvelu. Nordicbet tarjoaa maasta riippuen live-lähetyksiä CHL, SHL, NHL & KHL -otteluihin. Suomessa sivusto näyttää lähinnä Champions Hockey Leaguen ja SHL:n otteluita.

Jääkiekon MM-kisojen live stream lähetykset löydät niin ikään Nordicbetin sivuilta. Sivustolta näet kaikki Suomen kisaottelut ilmaislähetyksinä.

Siirry Nordicbetille ->

Katso jalkapallon live stream -lähetyksiä näin

Jalkapallon live stream -lähetykset on todella helppo löytää netin vedonlyöntitoimistojen sivuilta. Voit nähdä Serie A:n, La Ligan ja Bundesliigan otteluita suorina lähetyksinä ja täysin ilmaiseksi! Etenkin Nordicbet ja Leo Vegas tarjoavat runsaasti livelähetyksiä jalkapalloon.

Siirry Nordicbetille ->

Koripallon live-lähetykset

Koripallon live-lähetyksiä näet Unibetin, Nordicbetin ja Betssonin sivuilta. Sivustoilta löydät esimerkiksi NBA live streamit sekä eurokoripallon huippuotteluita ympäri viikon. Voit nähdä otteluita Euroliigan ja Espanjan kentiltä, jossa loistavat myös suomalaiset koripallotähdet – kuten Petteri Koponen.

Katso tennikset live stream -lähetyksiä näin

Tenniksen suorat lähetykset löydät ilmaiseksi helpoiten Nordicbetin sivuilla. Nordicbet tarjoaa sivuillaan myös todella kattavan live-vedonlyönnin, jossa voit asettaa live-vetoja jopa yksittäisen pisteen voittajasta!

Siirry Nordicbetille ->

Katso Golf live stream -lähetyksiä näin

Golfin suorat lähetykset näet netissä helpoiten Viaplayn sivuilta, joka kustantaa 29,90 € kuukaudessa. Vaihtoehtoisesti voit tarkkailla vedonlyöntisivustojen livelähetysten tarjontaa.

Katso Esports live stream lähetyksiä

Esports on nouseva hittilaji, jossa maailman parhaat kilpapelaajat ottavat mittaa toisistaan. Koska lajin suosio ja katsojamäärät ovat kasvaneet miljooniin ja miljooniin, niin myös Esports vedonlyönti on noussut kukoistukseen. Nordicbetin sivuilta voit seurata kaikki suurimmat Esports-tapahtumat suorina lähetyksinä.

Siirry Nordicbetille ->

Streamaus – mistä oikein on kyse?

Streamaus, striimaus tai kirjakielellä suoratoisto on livetapahtuman lähettämistä nettiin suorana lähetyksenä. Kaikkien aikojen ensimmäinen streaming-lähetys toteutettiin jo vuonna 1993, joten mistään uudesta keksinnöstä ei ole kyse.

Tänä päivänä striimaaminen on megasuosittua etenkin Facebookissa ja Youtubessa ja nyt myös lukuisat vedonlyöntitoimistot ovat ottaneet live-streamit käyttöön sivuillaan.

Kaikki selvää? Aloita katsomaan urheilua ilmaiseksi nyt

Mikäli homma on selvä ja haluat aloittaa katsomaan urheilua ilmaiseksi, niin voit siirtyä kokeilemaan eri live stream -palveluiden tarjontaa alapuolella näkyvien nappien kautta. Jännittäviä urheiluelämyksiä!

[ninja_tables id=”1478″]

Kirjoittaja

Jussi Alanen - Päätoimittaja

Bio

Jussi on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja, joka aloitti urheiluvedonlyönnin pelaamisen ja seuraamisen jo 1990-luvulla. Urheiluvedonlyönnin ohella Jussi pelaa kasinopeleistä etenkin blackjackia sekä Gonzo's Quest -kolikkopeliä.