CHL Live Stream

nordicbet_live_stream

CHL – eli Champions Hockey League on pyörähtänyt jälleen käyntiin! CHL:ssä on mukana tälläkin kaudella useampi suomalaisjoukkue, jotka tavoittelevat menestystä Euroopan parhaita seurajoukkueita vastaan.

Turnauksen televisiointioikeudet kuuluvat CMorelle, mutta voit katsoa CHL-ottelut ilmaisten live stream -lähetysten kautta.

CHL live stream -lähetykset löydät näin helposti:

Nordicbetilta kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä!

Nordicbetin sivuilta näet kaikki CHL-ottelut live lähetyksinä tälläkin kaudella. Näet CHL-ottelut ilmaiseksi HD-tason lähetyksinä, kunhan pelitililläsi on vähintään 1€ saldoa. Sinun ei siis tarvitse edes asettaa vetoa katsoaksesi matsit suorina lähetyksinä.

Aloittaaksesi CHL Live Stream -lähetysten katsomisen sinun tulee tehdä 10€ minimitalletus, mutta talletusta ei ole pakko käyttää vedonlyöntiin.

Aloita otteluiden katsominen näin:

  1. Rekisteröidy Nordicbetin asiakkaaksi tästä
  2. Tee 10€ minimitalletus
  3. Kaikki live lähetykset ovat nyt katsottavissa ilmaiseksi!

nordicbet_live_stream

CHL 2019 / 2020 – Aikataulu

CHL kausi 2019 / 2020 käynnistyy 29. elokuuta ja mestari on selvillä 4. helmikuuta 2020 pelattavan finaalin jälkeen.

CHL:n pudotuspelien aikataulut päivitetään tähän myöhemmin.

Suomalaisjoukkueet

CHL:ssä pelaa tällä kaudella neljä suomalaisjoukkuetta; Kärpät, Tappara, HPK ja Pelicans. Kärpät on ollut CHL:ssä kerran hopealla ja viime kaudella joukkue eteni välieriin saakka. Pelicans ei ole sen sijaan pelannut koskaan aiemmin CHL:ssä, joten joukkue pääsee haastamaan ensimmäistä kertaa eurooppalaisia seurajoukkueita kilpailullisissa otteluissa.

CHL:n hallitseva mestari on Frölunda, joka on voittanut CHL:n jo kolme kertaa. Suomalaisjoukkueista CHL:n on voittanut ainoastaan JYP – kaudella 2017 – 2018.

Suomalaisjoukkueilla on jälleen täydet mahdollisuudet menestyä CHL:ssä, kuten JYPin mestaruus pari kautta sitten hyvin osoitti.

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbetlive” text=”Katso matsit tästä” ]

Kirjoittaja

Jussi Alanen - Päätoimittaja

Bio

Jussi on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja, joka aloitti urheiluvedonlyönnin pelaamisen ja seuraamisen jo 1990-luvulla. Urheiluvedonlyönnin ohella Jussi pelaa kasinopeleistä etenkin blackjackia sekä Gonzo's Quest -kolikkopeliä.