CHL Live Stream

nordicbet_live_stream

CHL – eli Champions Hockey League on pyörähtänyt jälleen käyntiin! CHL:ssä on mukana tälläkin kaudella useampi suomalaisjoukkue, jotka tavoittelevat menestystä Euroopan parhaita seurajoukkueita vastaan.

Turnauksen televisiointioikeudet kuuluvat CMorelle, mutta voit katsoa CHL-ottelut ilmaisten live stream -lähetysten kautta.

CHL live stream -lähetykset löydät näin helposti:

Nordicbetilta kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä!

Nordicbetin sivuilta näet kaikki CHL-ottelut live lähetyksinä tälläkin kaudella. Näet CHL-ottelut ilmaiseksi HD-tason lähetyksinä, kunhan pelitililläsi on vähintään 1€ saldoa. Sinun ei siis tarvitse edes asettaa vetoa katsoaksesi matsit suorina lähetyksinä.

Aloittaaksesi CHL Live Stream -lähetysten katsomisen sinun tulee tehdä 10€ minimitalletus, mutta talletusta ei ole pakko käyttää vedonlyöntiin.

Aloita otteluiden katsominen näin:

  1. Rekisteröidy Nordicbetin asiakkaaksi tästä
  2. Tee 10€ minimitalletus
  3. Kaikki live lähetykset ovat nyt katsottavissa ilmaiseksi!

nordicbet_live_stream

CHL 2019 / 2020 – Aikataulu

CHL kausi 2019 / 2020 käynnistyy 29. elokuuta ja mestari on selvillä 4. helmikuuta 2020 pelattavan finaalin jälkeen.

CHL:n pudotuspelien aikataulut päivitetään tähän myöhemmin.

Suomalaisjoukkueet

CHL:ssä pelaa tällä kaudella neljä suomalaisjoukkuetta; Kärpät, Tappara, HPK ja Pelicans. Kärpät on ollut CHL:ssä kerran hopealla ja viime kaudella joukkue eteni välieriin saakka. Pelicans ei ole sen sijaan pelannut koskaan aiemmin CHL:ssä, joten joukkue pääsee haastamaan ensimmäistä kertaa eurooppalaisia seurajoukkueita kilpailullisissa otteluissa.

CHL:n hallitseva mestari on Frölunda, joka on voittanut CHL:n jo kolme kertaa. Suomalaisjoukkueista CHL:n on voittanut ainoastaan JYP – kaudella 2017 – 2018.

Suomalaisjoukkueilla on jälleen täydet mahdollisuudet menestyä CHL:ssä, kuten JYPin mestaruus pari kautta sitten hyvin osoitti.

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbetlive” text=”Katso matsit tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.