El Clasico Live Stream

el_clasico_live_stream

el_clasico_live_stream

Real Madrid vs Barcelona – eli El Clasico on futiskauden kohokohta! Seuraava El Clasico pelataan sunnuntaina 1. maaliskuuta 2020, kun Real Madrid isännöi Barcelonaa Santiago Bernabeulla. Ottelu käynnistyy sunnuntaina kello 22:00!

Näet El Clasicon live stream lähetyksenä helposti netissä. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Betsafen sivuille, josta näet El Clasicon suorana lähetyksenä.

Katsoaksesi ottelun sinun tulee vain rekisteröityä sivustolle ja pitää huoli, että pelitililläsi on vähintään 1€ saldoa. Ottelun katsominen ei edellytä vetojen asettamista!

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/betsafelive” text=”Katso El Clasico” ]

El Clasico ilmaiseksi netissä – Näin katsot ottelun

Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista ja voit aloittaa El Clasicon katsomisen ilmaiseksi heti rekisteröitymisen ja ensitalletuksen jälkeen. Sinun ei tarvitse käyttää talletustasi pelaamiseen, mutta pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ ennen matsin alkamista.

El Clasicon ohella näet lisäksi muita La Ligan otteluita livenä, kun rekisteröidyt Betsafen asiakkaaksi.

Näin helppoa se on:

  1. Rekisteröidy ilmaiseksi Betsafelle
  2. Tee 10€ minimitalletus pelitilille
  3. Aloita satojen live stream -otteluiden katsominen!

Muut live lähetykset El Clasicoon

El Clasicon voit katsoa ilmaisena live stream -lähetyksenä myös Unibetin ja Betssonin sivuilla. Unibet tv:ssä näet EL Clasicon ilmaiseksi, sekä tuhansittain muita live-lähetyksiä läpi vuoden.

Katsoaksesi urheilua Unibet TV:stä, sinun tulee rekisteröityä sivustolle ja pelitililläsi tulee olla o,10€ ennen matsin alkamista.

Pelitilin luominen Unibetille on ilmaista ja talletukset pelitilille voit tehdä verkkopankki- ja luottokorttisiirroilla, tai Skrill, Neteller ja Paysafecard -palveluita käyttäen.

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/unibet1″ text=”Siirry Unibet TV ->” ]

El Clasico historiaa ja taustatietoa

El Clasico on jalkapallomaailman yksi seuratuimmista otteluista. Seurojen välinen vihasuhde ulottuu aina 1900-luvun alkuvuosille ja ensimmäisen kerran joukkueet kohtasivat kaudella 1901 – 1902. Siitä lähtien seurojen välillä on nähty tulikuumia kohtaamisia, joissa ovat viuhuneet tiuhaan tahtiin niin keltaset kuin punaiset kortit.

Seurojen vihasuhde on sen verran vahva, että esimerkiksi pelaajasiirrot Real Madridin ja Barcelonan välillä ovat äärimmäisen harvinaisia. Viimeisin ja kenties merkittävin pelaajasiirto seurojen välillä tapahtui vuonna 2000, kun Luis Figo siirtyi kohun saattelemana Barcelonasta Real Madridiin. Figon Realin ensiesiintymisen yhteydessä kentälle heitettiin mm. kuolleita kaloja.

On uutisoitu, että El Clasicon katsojamäärä maailmanlaajuisesti on jopa 650 miljoonaa – mikä tekee siitä World Cup -finaalin jälkeen kaikista seuratuimman jalkapallo-ottelun.

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.