Jääkiekon MM-kisat Live Stream

nordicbet_live_stream

Jääkiekon MM-kisojen ilmaiset live stream lähetykset löydät nyt kätevästi netistä! Sinun ei tarvitse enää ostaa kallista kanavapakettia tai tyytyä ilmaiskanavien tarjontaan, sillä näet kaikki MM-kisaottelut netin livestream-palveluista. Löydät ohjeet jääkiekon MM-live lähetysten katsomiseen alapuolelta:

Mistä näkee jääkiekon MM-kisat 2020?

nordicbet_live_stream

Jääkiekon MM-kisat 2020 näet helpoiten Nordicbetin sivuilta, joka näyttää MM-kisat netissä ilmaiseksi. Nordicbetiltä näet kaikki Suomen ottelut ilmaisena, ja voit katsoa vaikka jokaisen MM-kisojen ottelun suorana lähetyksenä.

Katso MM-kisat netissä näin:

  1. Luo pelitili Nordicbetille klikkaamalla tästä
  2. Pidä huoli, että pelitililläsi on vähintään 1€ rahaa ennen ottelun alkamista (sinun ei tarvitse lyödä vetoa katsoaksesi matsia!)
  3. Siirry sivuston Nordicbetin livelähetyksiin ja aloita matsin katsominen!

Jääkiekon MM 2020 tv:ssä

Jääkiekon MM-kisojen televisiointioikeudet kuuluvat vuonna 2020 MTV3:lle. MM-kisojen ottelut näkyvät CMore-kanavapaketin kautta, ja palvelu maksaa 29,95€ kuukaudessa. Kaikki Suomen ottelut näkyvät ilmaiskanavilla, mutta mikäli haluat katsoa muiden maiden otteluita, tulee sinun hankkia CMore-paketti.

MM-jääkiekko ilmaiseksi netissä

MM-jääkiekon katsominen ilmaiseksi ei ole ollut koskaan näin helppoa. Kansainväliset vedonlyöntisivustot, kuten Nordicbet ovat nimittäin laajentaneet palveluaan vedonlyönnin ulkopuolelle tarjoamalla korkealaatuisia live stream lähetyksiä jääkiekkoon.

Enää sinun ei tarvitse siis katsoa matseja laittomien live-stream palveluiden kautta, joita netti on pullollaan. Vedonlyöntiyhtiöiden live stream-palvelut ovat sekä laillisia, ilmaisia että korkealaatuisia. Samalla voit halutessasi lyödä otteluihin live-vetoja kätevän livevedonlyöntialustan kautta.

MM-kisojen katsominen Nordicbetilla

MM-jääkiekon livelähetykset pyörähtävät käyntiin Nordicbetilla, 5. päivä toukokuuta 2020, kun MM-kisat käynnistyvät Sveitsissä.

Nordicbetilta näet ottelut pääosin englanniksi selostettuina, mutta osassa otteluista on myös suomenkielinen selostus. Voit seurata matseja myös mobiililaitteillasi, sillä lähetykset pyörivät erinomaisesti niin iOS- kuin Android-laitteillakin. MM-kisat kulkevat siis mukanasi, vaikka lähtisit kotisohvaltasi reissun päälle.

Ilmaiskanavista poiketen näet Nordicbetillä myös kaikkien muiden maiden MM-ottelut ilmaiseksi, kun luot sivustolle maksuttoman pelitilin.

Voit aloittaa live streamien katsomisen heti rekisteröitymisen jälkeen. Sinulla tulee olla kuitenkin pelitilillä vähintään 1€ saldoa, mutta sinun ei tarvitse lyödä lainkaa vetoa katsoaksesi otteluita.

Nordicbetille voit tehdä turvalliset talletukset näillä rahansiirtotavoilla:

  • Verkkopankkisiirrot (Nordea, OP, S-pankki, Säästöpankki, Aktia, Pop-pankki, Handelsbanken, Ålandsbank ja Tapiola)
  • Luottokorttisiirrot (Visa, Mastercard, Electron ja Maestro)
  • Nettilompakot (Skrill, Neteller)
  • Paysafecard

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.