Jalkapallo live stream

betsson_live

Jalkapallon suorat lähetykset näet nyt helposti netissä – ja mikä parasta – ilmaiseksi! Jalkapallon live stream -lähetyksiä voit seurata nykyään täysin laillisilla sivustoilla ja niiden katsomiseksi sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröityä sivuston asiakkaaksi.

Aloita katsominen näillä viidellä parhaalla stream -sivustolla vaikka heti:

[ninja_tables id=”1478″]

Jalkapallo streamit – Tässä parhaat live stream -sivustot jalkapalloon

Jalkapallon live lähetyksiä voit katsoa nyt usean eri vedonlyöntisivuston kautta. Näistä kenties suosituin on Leo Vegasin live stream -palvelu, josta näet lukuisia jalkapallon huippuotteluita ympäri vuorokauden.

Näin katsot ottelut Leo Vegasilla:

 1. Rekisteröidy Leo Vegasin asiakkaaksi tästä
 2. Lyö veto otteluun alle 24 tuntia ennen ottelun alkamista
 3. Pelitililläsi tulee olla vähintään 0,10€ rahaa ennen ottelun alkamista
 4. Nauti matsista!

NordicBet live

Toinen huippusuosittu stream -palvelu jalkapalloon on Nordicbet.com. Nordicbetilta näet kaikki La Ligan, Serie A:n, Bundesliigan ja Ranskan Ligue 1:n ottelut suorina lähetyksinä. Näiden ohella sivustolta löytyy muitakin kansainvälisiä futissarjoja, joita pystyt seuraamaan livenä.

Nordicbetilla voit katsoa jalkapalloa ilmaiseksi, sillä sinun ei tarvitse asettaa otteluun lainkaan vetoa nähdäksesi sen. Pidä vain huoli, että pelitililläsi on vähintään 1€ ennen ottelun alkamista ja voit katsoa jalkapalloa ilmaiseksi niin paljon kuin haluat!

Näin katsot jalkapalloa livenä NordicBetilla:

 1. Rekisteröidy Nordicbetin asiakkaaksi tästä
 2. Tee 10€ minimitalletus
 3. Kaikki jalkapallon live lähetykset ovat nyt katsottavissa ilmaiseksi!

Betsson live

betsson_live

Betsson on kolmas huippulaadukas live stream -sivusto jalkapalloon. Betssonilla voit aloittaa matsien katsomisen 10€ minimitalletuksella, jonka jälkeen näet Bundesliigan, La Liigan, Serie A:n ja Ranskan Ligue 1:n matsit ilmaisena.

Katso jalkapalloa ilmaiseksi Betssonilla näin:

 1. Rekisteröidy Betssonille tästä
 2. Tee 10€ minimitalletus
 3. Käynnistä live lähetykset ja nauti matseista!

Unibet TV

Unibet TV on meritoitunut jo pitkään laadukkaana jalkapallon live stream -palveluna. Sivustolta näet esimerkiksi suomalaisten futisjoukkueiden taistelut eurokentillä. Esimerkiksi HJK:n Mestarien liigan karsintaottelut näkyvät usein livenä Unibet TV:ssä.

Euro-otteluiden ohella Unibetin live streamista näet myös La Ligan ja Bundesliigan otteluita.

Katso jalkapalloa Unibet TV:stä näin:

 1. Rekisteröidy Unibetin asiakkaaksi tästä
 2. Tee 10€ minimitalletus ja jätä pelitilillesi vähintään 0,10€
 3. Käynnistä streamit ja aloita katselu!

Ovatko jalkapallon live stream -lähetykset laillisia?

Netissä on lukuisia laittomia live stream -palveluita, joiden seuraaminen saattaa olla haitallista, vaikka olisitkin ainoastaan katsojan roolissa. Siksi suosittelemmekin valitsemaan yhden aiemmin esittelemistämme sivustoista, joilla voit katsoa jalkapalloa livenä turvallisesti ja laillisesti.

Jalkapallon live seuranta – Helpompaa netissä!

Suomalaiset urheilufanit löytävät netistä tänä päivänä monia jalkapallon live seuranta -palveluita, joista suosituin lienee Livetulokset.com. Kun käytät jalkapallon live -stream palveluita – voit seurata kätevästi kaikkien käynnissä olevien matsien tilannetta ja halutessasi katsoa otteluita myös suorina lähetyksinä.

Näin saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Itse asiassa saat kolme kärpästä yhdellä iskulla, sillä voit asettaa jalkapallomatseihin myös jännittäviä live-vetoja, joita tarjoavat kaikki live stream -lähetyksiä esittävät vedonlyöntitoimistot.

Jalkapallon katsominen kännykällä

Jalkapallon suoria lähetyksiä voit katsoa myös mobiililaitteilla. Jalkapallon live streamit pyörivät mallikkaasti myös mobiilin kautta ja voit halutessasi asettaa livematseihin myös mobiilivetoja. Varmista vain, että sinulla on 4 tai 5G -liittymä ja iOS / Android -puhelin ja voit katsoa jalkapallon huippumatseja missä ikinä sitten olitkin!

Lue lisää: El Clasico Live Stream ilmaiseksi

Katso jalkapalloa ilmaiseksi netissä heti!

Parasta jalkapallon live stream -lähetyksissä on se, että voit aloittaa katsomisen vaikka heti. Pelitilin luonti sivustoille kestää vain muutaman minuutin ja rahan tallettaminen pelitilille luonnistuu näppärästi verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai esimerkiksi Skrill -nettilompakolla.

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.