KHL Live Stream

nordicbet_live_stream

KHL-kauden 2019 / 2020 ottelut näet nyt helposti netin välityksellä Nordicbetin live streamista. Nordicbetilta löydät Jokereiden live stream -lähetykset, kuin myös kaikki muut KHL-ottelut kaudella 2019 / 2020.

Tältä sivulta löydät ohjeistuksen, kuinka voit katsoa KHL live stream -lähetyksiä vain 1€ hintaan koko kauden!

KHL Live Stream – Katso KHL-pelit ilmaiseksi näin

Nordicbet tarjoaa mahdollisuuden katsoa KHL jääkiekkoa suorana netissä – ilman kanavapakettia. Voit aloittaa otteluiden katsomisen rekisteröitymällä Nordicbetin asiakkaaksi. Katsoaksesi matseja sinun tulee vain tehdä 10€ minimitalletus sivustolle.

Ennen ottelun alkamista pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ saldo, mutta sinun ei ole pakko asettaa matsiin vetoja aloittaaksesi live lähetyksen seuraamisen.

Nordicbetilta löydät myös runsaasti muita jääkiekon live lähetyksiä. Voit katsoa esimerkiksi CHL-otteluita suorina lähetyksinä.

Aloita otteluiden katsominen näin:

  1. Rekisteröidy Nordicbetin asiakkaaksi tästä
  2. Varmista, että pelitililläsi on vähintään 1€
  3. Kaikki KHL:n live lähetykset ovat nyt katsottavissa ilmaiseksi!

KHL Playoffs live stream

nordicbet_live_stream

KHL-pudotuspelit käynnistyvät maaliskuussa ja voit seurata näitäkin otteluita ilmaiseksi netissä. Nordicbetilta näet nimittäin runkosarjan lisäksi kaikki KHL:n playoffs ottelut live stream -lähetyksinä. Katso, kuinka Jokerit taistelee Gagarin Cupin voitosta yhdessä muiden KHL-suurjoukkueiden kanssa.

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbetlive” text=”Katso matsit tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.