La Liga Live Stream

nordicbet_live_stream

La Ligan live stream -lähetykset löydät nyt Nordicbetin live streamista. Voit katsoa Espanjan liigaa ilmaiseksi netissä Nordicbetin sivuilla koko kauden 2019 / 2020 ajan.

Tältä sivulta löydät ohjeistuksen, kuinka voit katsoa La Ligan live stream -lähetyksiä vain 1€ hintaan koko kauden!

Katso La Ligan ottelut ilmaiseksi näin

Nordicbetilta näet kaikki La Ligan ottelut ilmaiseksi kaudella 2019 / 2020. Näet huippumatsit, kuten Real Madrid vs Barcelona ja Atletico Madrid vs Barcelona sekä kaikki muut ottelut täysin ilmaiseksi.

Voit aloittaa otteluiden katsomisen rekisteröitymällä Nordicbetin asiakkaaksi. Katsoaksesi matseja sinun tulee vain tehdä 10€ minimitalletus sivustolle.

Ennen ottelun alkamista pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ rahaa. Sinun ei tarvitse käyttää tilin saldoa pelaamiseen, sillä voit katsoa ottelut ilmaiseksi.

Nordicbetille voit tehdä talletuksia verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai nettilompakolla (esimerkiksi Skrill). Sivuston minimitalletusraja on 10€.

Aloita otteluiden katsominen näin:

  1. Rekisteröidy Nordicbetin asiakkaaksi tästä
  2. Varmista, että pelitililläsi on vähintään 1€
  3. Kaikki La Ligan live lähetykset ovat nyt katsottavissa ilmaiseksi!

Unibetin La Liga stream – Kaikki matsit 0,01€

Toinen erinomainen sivusto La Ligan seuraamiseen on Unibet.com. Unibetilta näet kaikki La Ligan ottelut vain 0,01€ hintaan. Pidä huoli, että pelitililläsi on vähintään 0,01€ ennen ottelun alkamista ja voit katsoa kaikkia Unibet TV:n lähetyksiä ilmaiseksi.

Unibetin minimitalletus on 10€, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla. Talletuksen Unibetille voit tehdä helposti ja turvallisesti esimerkiksi verkkopankkisiirrolla tai luottokortilla.

Katso La Ligaa Unibetilla näin:

  1. Liity Unibetille ilmaiseksi tästä
  2. Tee 10€ ensitalletus ja jätä pelitilillesi vähintään 0,01€ ennen ottelua
  3. Olet valmis katsomaan La Ligan otteluita!

La Ligan televisiointioikeudet

nordicbet_live_stream

La Ligan Suomen televisiointioikeudet kuuluvat kaudella 2019 / 2020 CMorelle. CMoren kanavapaketin voit hankkia hintaan 24,95€ / kk. Samaan pakettiin kuuluvat myös Mestarien liiga sekä Formula 1-kilpailut.

Mikäli et halua maksaa kanavapaketista, voit aloittaa matsien katsomisen heti Nordicbetin sivuilla.

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbetlive” text=”Katso matsit tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.