NBA Live Stream

unibet_tv_nba_live

NBA-kausi 2019 – 2020 käynnistyy lokakuussa ja suomalaiset voivat seurata NBA-otteluita netin live stream -palvelujen kautta.

Parhaat NBA Live stream -lähetykset löydät netin vedonlyöntiyhtiöiltä, joiden sivuilla voit katsoa koripalloa lähes ilmaiseksi läpi kauden.

Katso Lauri Markkasen ja muiden NBA-tähtien edesottamuksia näillä sivustoilla:

NBA Live stream – Katso matsit näillä sivustoilla!

1. Betsafe NBA Live

Betsafen live stream -palvelusta näet kaikki NBA-kauden ottelut suorina lähetyksinä. Tarvitset vain käyttäjätunnuksen Betsafelle ja 1€ saldon pelitilillesi – tai aseta veto johonkin otteluun alle 24 tuntia ennen ottelun alkamista katsoaksesi live stream -lähetyksiä

  1. Rekisteröidy Betsafen asiakkaaksi ilmaiseksi tästä
  2. Tee 10€ minimitalletus
  3. Kaikki live lähetykset ovat nyt katsottavissa ilmaiseksi!

2. Nordicbet NBA stream – minimitalletuksella kaikki matsit näkyviin

Nordicbetin live stream on toinen erinomainen palvelu NBA-otteluiden liveseurantaan. Näet Nordicbetilta kaikki kauden NBA-ottelut live-lähetyksinä. Voit aloittaa matsien katsomisen 10€ minimitalletuksella, jonka voit tehdä verkkopankkisiirrolla, luottokortilla tai nettilompakolla.

nordicbet_live_stream

3. Betsson NBA stream – Kaikki matsit ilmaisena

Betssonin NBA Stream toimii samaan tapaan kuin Betsafen ja Nordicbetin – onhan kyseessä saman peliyhtiön sivusto. Koripallon ja NBA streamien lisäksi voit katsoa Betssonilla myös monen muun lajin otteluita, kuten jääkiekon, tenniksen ja jalkapallon huippumatseja.

  1. Rekisteröidy Betssonille ilmaiseksi tästä
  2. Tee 10€ minimitalletus
  3. Kaikki live lähetykset ovat nyt katsottavissa ilmaiseksi!

4. Unibet TV – Katso matsit vain yhdellä sentillä

unibet_tv_nba_live

Unibet TV lienee jo monille vedonlyönnin ystäville tuttu palvelu. Unibet TV:n kautta katsot nyt myös NBA-otteluita suorina lähetyksinä ja tarvitset pelitilillesi vain 1 sentin saldon.

Unibetilla voit seurata matseja näppärästi tietokoneella, tabletilla ja jopa kännykällä. Unibetin live-palvelu toimii siis erinomaisesti kaikilla älylaitteilla.

NBA live lähetysten ohella voit seurata myös jalkapallon, jääkiekon ja tenniksen huippumatseja ja lyödä samalla live-vetoja kaikkiin otteluihin.

  1. Siirry Unibetin sivuille tästä
  2. Luo pelitili ja tee ensitalletus
  3. Näet nyt kaikki NBA:n live lähetykset!

NBA-kausi 2019 / 2020

NBA-kausi 2019 / 2020 alkaa lokakuussa ja runkosarja päättyy huhtikuussa 2020. Runkosarjan jälkeen alkavat NBA:n pudotuspelit, jotka kestävät aina kesäkuulle asti. Kesäkuussa pelattavissa NBA-finaaleissa selviää kauden 2019 / 2020 mestari.

Hallitseva mestari on kanadalaisjoukkue Toronto Raptors, joka saavutti seurahistoriansa ensimmäisen NBA-mestaruuden Golden State Warriorsin kustannuksella otteluvoitoin 4-2.

Lauri Markkasen Chicago Bulls lähtee kauteen jälleen altavastaajana, mutta joukkuetta pidetään tulevalla kaudella jopa potentiaalisena pudotuspelijoukkueena – kaiken osuessa nappiin.

NBA:n virallisen otteluohjelman näet NBA:n sivuilta.

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbetlive” text=”Katso matsit tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.