Snooker Live Stream Lähetykset

snooker_live_stream

Snookerin suosio on kasvanut Suomessa vuosi vuodelta, johon suurin syy ovat tarjolla olevat ilmaiset snooker live stream -lähetykset. Tällä sivulla kerromme, miten voit katsoa snookeria ilmaiseksi netissä.

Katso snooker-ottelut suorana NordicBetillä

Suomessa suorat snooker ottelut näyttää maksullinen Eurosport-urheilukanava. Helpoin ja halvin tapa katsoa snooker-otteluita netissä on kuitenkin liittyä NordicBetin sivuille. Nordicbetiltä näet kaikki suuret snooker-turnaukset ilmaisina live-stream lähetyksinä.

Katso snooker live stream -lähetykset näin:

  1. Tee ilmainen käyttäjätili Nordicbetille tästä
  2. Tee ensitalletus sivustolle (minimissään 10€) – Sinun ei tarvitse pelata tallettamallasi rahalla, mikäli et niin halua
  3. Varmista, että pelitililläsi on vähintään 1€ saldo ennen ottelun alkamitsa.
  4. Aloita live-lähetysten katsominen!

nordicbet_live_stream

Live Snooker ilman kuukausimaksuja

NordicBetin live streamien paras puoli on maksukanavilta tuttujen kuukausimaksujen puuttuminen. Voit katsoa snookerin tv-lähetykset ilmaiseksi vuoden ympäri ilman, että sinun tarvitsee sitoutua palvelun käyttämiseen kuukausi kerrallaan.

snooker_live_stream

Snooker on tarkka laji!

Vaikka sinun tuleekin tehdä Nordicbetille 10 € ensitalletus katsoaksesi otteluita – on kyseessä kuitenkin ilmainen live stream snookeriin ja moniin muihin lajeihin. Sinun ei lyödä vetoja tai tehdä lisätalletuksia katsoaksesi matseja. Pidä vain huoli, että pelitililläsi on vähintään 1€ saldo ennen ottelun alkamista.

Voit lukea lisää Nordicbetin palveluista tästä linkistä.

Snooker stream – näin teet talletuksen sivustolle

Voit tehdä talletuksen Nordicbetille helposti ja turvallisesti usealla eri metodilla. Käytössä olevat rahansiirtotavat ovat seuraavat:

  • Verkkopankkimaksut, jotka suoritetaan Trustly-maksupalvelun kautta
  • Luottokorttisiirrot (Visa / Mastercard
  • Nettilompakot (Skrill ja NetEller)
  • Paysafecard

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbetlive” text=”Katso snookeria tästä” ]

Snookerin liveseuranta

Snookerin livelähetysten ohella saatat olla kiinnostunut snookerin liveseurannasta. Helpoin tapa seurata Snooker-tuloksia ja tilanteita on siirtyä joko Snooker.orgin tai World Snooker Datan sivuille. Jännittävintä matsien seuraaminen on tietenkin live snooker stream -lähetysten välityksellä.

Mitä snooker-turnauksia on mahdollista katsoa livenä?

Nordicbetillä voit katsoa sekä suuret Triple Crown-turnaukset että myös pienemmät snooker-turnaukset.

Snookerin kolme suurinta turnausta (Triple Crown ovat Snookerin MM-kisat, UK Championship ja The Masters. Isoimmissa turnauksissa on nähtävissä myös suurimmat snooker-tähdet, kuten Judd Trump
Mark Williams ja Ronnie O'Sullivan.

live_snooker_stream

Ronnie O'Sullivan on Snookerin suurimpia legendoja.

Suurten snooker-turnausten ohella voit katsoa livenä kutsuturnauksia, joita järjestetään vuosittain noin 10 kappaletta ympäri maapallon.

Snookerin World Ranking määräytyy sen sijaan ranking-turnausten mukaan. Snookerin ranking-turnauksia on reilut 10 kappaletta vuosittain, ja niiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta lajin suosion kasvun myötä. Suurin Ranking-turnaus on UK Championship, johon osallistuvat kaikki lajin tähtinimet.

Katso Snooker live stream lähetyksiä vaikka heti

Voit aloittaa snookerin live stream -lähetysten katsomisen vaikka heti. Samalla pääset nauttimaan tuhansista muista ilmaisista live streameista ympäri vuoden. Nordicbetiltä näet snookerin lisäksi myös jääkiekkoa, tennistä, koripalloa ja jalkapalloa.

Ja mikäli vedonlyönti kiinnostaa saat Nordicbetiltä 100€ vedonlyöntibonuksen sekä jopa 70€ arvosta ilmaisvetoja!

Käynnistä Nordicbetin live stream tästä ->

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.