Lunasta jopa 200€ ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin!

Kansainväliset vedonlyöntitoimistot tarjoavat pelaajilleen perinteisten vedonlyöntibonusten ohella myös ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin.

Veikkauskertoimet.comin listauksesta voit lunastaa jopa yli 200€ ilmaista pelirahaa. Ilmaisen pelirahan lisäksi voit halutessasi lunastaa myös eri sivustojen tarjoamat talletusbonukset, joilla voit nostaa kokonaisbonukset yli 3000 euroon!

Lunasta ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin näiltä sivustoilta:

ArvosteluBonusPelaamaan

Coolbet

Talleta 10€ pelaa 50€!Pelaa nyt

Expekt Suomi

Kierrätysvapaa 100€ ilmaisveto!Pelaa nyt

Goliath

10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Yobetit

10€ ilmaisveto + 150€ bonusPelaa nyt

Leo Vegas

50€ bonus + 10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Redbet

2X10€ ilmaisvedotPelaa nyt

Mr Green

100% kerrointehostusPelaa nyt

Royal Panda

20€ ilmaisvetoPelaa nyt

Karamba

10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Betser

10€ ilmaista pelirahaaPelaa nyt

Mitä on vedolyönnin ilmainen peliraha?

Nettikasinoista puhuttaessa ilmainen peliraha tarkoittaa yleensä esimerkiksi ilmaiskierroksia johonkin tiettyyn kolikkopeliin tai talletusbonuksia. Vedonlyönnin ilmainen peliraha on vastaavasti yleensä ilmaisveto tai riskitön veto. Useimmiten ilmaisveto toimii siten, että sinun tulee tehdä esimerkiksi 20€ euron ensiveto, jonka jälkeen pelitilille tilitetään esimerkiksi 20€ suuruinen ilmaisveto.

Ilmainen peliraha on tapa pelata riskitöntä vedonlyöntiä, joten ilmainen peliraha sopiikin erityisen hyvin isompien kertoimien pelaamiseen. Ilmaisella pelirahalla voitetut vedot on mahdollista kotiuttaa samantien. Yleensä sivuston bonusehdoissa on määritetty, että vain vedon nettovoitot on mahdollista kotiuttaa (kokonaisvoitosta miinustetaan ilmaisvedon suuruus).

Redbetin ilmaisveto on yksi esimerkki ilmaisesta pelirahasta. Saat Redbetilta 2×10€ ilmaisvedot, kun teet 20€ ensivedon sivustolla. Parhaimmillaan voit saada sivustolta ilmaisvetoja jopa 100€ arvosta!

Lunasta 20€ ilmaisveto