Manchester United vs Aston Villa vetovihjeet 31.11.2019 (kello 18:30)

Sarjanousija Aston Villa kohtaa sunnuntaina Manchester Unitedin legendaarisella Old Traffordilla.

Tälle kaudelle takaisin Valioliigaan noussut Aston Villa on sarjassa sijalla 15, neljä pistettä putoamisviivan yläpuolella. Manchester United on sijalla yhdeksän, ja Top 4-paikka on karannut punaisilta paholaisilta jo yhdeksän pisteen päähän. Sunnuntain ottelu onkin sekä joukkueen manageri Ole Gunnar Solskjaerille että koko Unitedin joukkueelle iso.

Manchester United – Aston Villa ottelu käynnistyy sunnuntaina kello 18:30. Lue vetovinkit matsiin alapuolelta:

Kotijoukkueen paineet ovat suuret

mrgreen_ensibonus_ilmainen

Alkukaudella alisuorittanut Manchester United on sunnuntaina kovan paikan edessä, sillä se tarvitsee ottelusta ehdottomasti täydet 3 pistettä. Nelospaikalla majaileva Chelsea on nimittäin jo yhdeksän pisteen karkumatkalla, ja Top 4 on Unitedin ehdoton tavoite tälle kaudelle.

Kotijoukkue säästeli avainpelaajiaan torstain Eurooppa-liigan ottelussa FC Astanaa vastaan, jonka se hävisi lukemin 2-1. Viime sunnuntain Valioliigakierroksella United tasasti pisteet Sheffield Unitedin vieraana maalein 3-3, ailahtelevan esityksen päätteeksi.

Unitedin loukkaantumishuolet eivät ole helpottaneet vieläkään, sillä sivussa ovat ainakin keskikenttäpelaajat Paul Pogba, Scott McTominay ja Nemanja Matic.

Keskikentän poissaolojen lisäksi huolta Unitedille aiheuttaa sen tehottomuus hyökkäyspäässä. Joukkue on itse asiassa tehnyt yhtä paljon maaleja (19) Valioliigassa tällä kaudella kuin sarjanousija Aston Villa.

Vierasjoukkue Aston Villa nappasi viime viikonloppuna arvokkaan 2-0 kotivoiton sarja tyvipään kamppailussa Newcastlea vastaan. Voitto oli tärkeä niin joukkueen sarjapaikan säilyttämisen kuin myös itseluottamuksen kannalta. Sunnuntain otteluun Aston Villa voikin lähteä vailla suurempia paineita.

Kokeillaan otteluun vierasmyönteistä tulosta aasialaisella tasoitusvedolla +1. Tällä vedolla saat panoksen takaisin, mikäli Villa häviää ottelun yhdellä maalilla.

Vetovihje:

Aston Villa +1 maalia (asian handicap) – 2,18 @ Mr Green

Lyö veto tästä