Pitkävetovihjeet

Veikkauskertoimet.com tarjoaa sinulle viikoittain ilmaiset pitkävetovihjeet. Ilmoittamamme veikkausvihjeet ovat hyödyllisiä etenkin aloittelevalle vedonlyöjälle, mutta myös kokeneemmat vedonlyöjät voivat löytää vihjeistämme kannattavia peli-ideoita.

Uusimmat vetovihjeet löydät alapuolelta:

Mihin veikkausvihjeet perustuvat?

Sivuiltamme löytämät veikkausvihjeet perustuvat vihjaajan arvioon otteluun voimasuhteista. Voitollinen vedonlyönti perustuu mielestämme suoraan kykyyn löytää markkinoiden ylikertoimet.

Laskemme jokaiselle kohteelle todennäköisyysarviot yli 10 vuoden kokemuksellamme, joiden perusteella voimme todeta onko kyseessä ylikerroin vai kannattaako kohde jättää pelaamatta.

Huolellinen kerroinvertailu on luonnollisesti isossa roolissa ylikertoimien löytämisessä. Vertailemmekin yli 30 netin vedonlyöntisivuston kertoimet jokaiseen kohteeseen, joten löydät pitkävetovihjeen yhteydestä useimmiten myös markkinoiden kerrointopit.

Kaikki vetovihjeet ovat omiamme, joten emme perusta vihjeitämme muiden vihjesivustojen tai somejulkkisten päivityksiin. Meiltä löydät aina luotettavat sekä ilmaiset pelivihjeet!

ArvosteluBonusPelaamaan
120€ bonus + 500€ cashbackPelaa nyt
50€ bonus + 100% kerroinkorotusPelaa nyt
100% bonus 100€ astiPelaa nyt
100% kerrointehostusPelaa nyt
100€ ilmaisvedotPelaa nyt
Talleta 300€ pelaa 600€Pelaa nyt
100% bonus 300€ astiPelaa nyt

Pitkävedon vetovihjeet

Pitkävedon vetovihjeet ovat pääosassa vetovihjeissämme. Eikä syyttä, sillä onhan pitkäveto suomalaisten suosituimpia vedonlyöntimuotoja. Pitkävedon etuna on tietenkin se, että 1X2-vetojen lisäksi tarjolla on kymmeniä – ellei jopa satoja eri vedonlyöntikohteita.

Sarjoista ja lajeista keskitymme etenkin Englannin Valioliigaan ja muihin futiksen huippusarjoihin. Jalkapallon vetovihjeisiin olemme panostaneet jo vuosien ajan ja Valioliigassa olemme tehneet tasaisesti voitollista tulosta vihjeillämme.

Löydät sivuiltamme myös NHL-vihjeet ja Liiga-vihjeet. Urheilun ulkopuolelta voit löytää vetovihjeitä esimerkiksi Euroviisuihin tai muihin viihdetapahtumiin.

Lähes jokaiseen kohteeseen löytyykin mielenkiintoista pelattavaa, mutta me tarjoamme pitkävetovinkit ainoastaan ylikertoimia sisältäviin kohteisiin. Tarjoamme sinulle siis vain ja ainoastaan parhaat pitkävetovihjeet – eli niin sanotusti kermat laskiaispullan välistä!

Mistä koostuvat parhaat pitkävetovihjeet?

Parhaat pitkävetovihjeet ovat tietenkin sellaisia, joiden osumaprosentti on 100% ja jotka ovat kaiken lisäksi vielä ilmaisia! Noh, aivan kaikki vetovinkit eivät tietenkään voi olla voitollisia, mutta olemme pelanneet pitkäjänteistä, voitollista vedonlyöntiä yli 10 vuoden ajan.

Keskimääräinen palautusprosenttimme on 106%.

Hyödyllistä materiaalia vetovinkkejä kaipaavalle

Vaikka vedonlyönnin kuuluu olla pääsääntöisesti hauskaa ajanvietettä, niin omien voittotodennäköisyyksien kasvattamiseksi lisämateriaaliin tutustuminen ei ole välttämättä pahitteeksi. Suosittelemme esimerkiksi vedonlyöntiaiheista kirjallisuutta sekä Youtube-videoita.

Pohjatyö on kaiken perusta myös vedonlyönnissä, joten suosittelemmekin lukemaan mahdollisimman paljon informaatiota meidän sivujen sekä vedonlyöntiaiheisen kirjallisuuden kautta.

Näiden pohjalta pitkävetovihjeiden hyödyntäminenkin on entistä helpompaa.

Vinkkejä aloittelevalle vedonlyöjälle

Loppuun haluamme jakaa vielä muutaman hyödyllisen vinkin aloittelevalle vedonlyöjälle. Nämä vinkit olisivat voineet säästää meiltäkin aikaa ja hermoja, mikäli olisimme noudattaneet niitä peliuramme alkutaipaleella!

6 nyrkkisääntöä vedonlyöjälle:

  • Pidä kirjaa voitoista ja tappioista – esimerkiksi Excelin avulla
  • Vaikka veikkausvihjeet ovat hyvä apuväline – luota eniten omaan arvioosi ottelusta
  • Älä ylireagoi tappioihin, niitä tulee jokaiselle – vältä ns. Gambler’s fallacy
  • Varmaa vetoa ei ole olemassakaan – älä ylipanosta
  • Mitä pienempi sarja ja joukkue – sitä heikommin vedonlyöntiyhtiö tuntee sen -> ylikertoimia on helpompi löytää
  • Hyödynnä aina vedonlyöntibonukset, sillä niiden kierrätysvaatimukset ovat usein hyvin suotuisia