Pitkävetovihjeet

Veikkauskertoimet.com tarjoaa sinulle päivittäin ilmaiset pitkävetovihjeet. Tarjoamamme veikkausvihjeet ovat hyödyllisiä etenkin aloittelevalle vedonlyöjälle, mutta myös kokeneemmat vedonlyöjät voivat löytää vihjeistämme hyviä peli-ideoita.

Uusimmat pitkävetovihjeet löydät tulevaisuudessa alapuolelta: (alkaen maaliskuu 2019).

Mihin veikkausvihjeet perustuvat?

Sivuiltamme löytämät veikkausvihjeet perustuvat vihjaajan arvioon otteluun voimasuhteista. Voitollinen vedonlyönti perustuu mielestämme suoraan kykyyn löytää markkinoiden ylikertoimet.

Laskemme jokaiselle kohteelle todennäköisyysarviot yli 10 vuoden kokemuksellamme, joiden perusteella voimme todeta onko kyseessä ylikerroin vai kannattaako kohde jättää pelaamatta.

Huolellinen kerroinvertailu on luonnollisesti isossa roolissa ylikertoimien löytämisessä. Vertailemmekin yli 30 netin vedonlyöntisivuston kertoimet jokaiseen kohteeseen, joten löydät pitkävetovihjeen yhteydestä useimmiten myös markkinoiden kerrointopit.

Kaikki vetovihjeet ovat omiamme, joten emme perusta vihjeitämme muiden vihjesivustojen tai somejulkkisten päivityksiin. Meiltä löydät aina luotettavat sekä ilmaiset pelivihjeet!

Pitkävedon vetovihjeet

Pitkävedon vetovihjeet ovat pääosassa vetovihjeissämme. Eikä syyttä, sillä onhan pitkäveto suomalaisten suosituimpia vedonlyöntimuotoja. Pitkävedon etuna on tietenkin se, että 1X2-vetojen lisäksi tarjolla on kymmeniä – ellei jopa satoja eri vedonlyöntikohteita.

Lähes jokaiseen kohteeseen löytyykin mielenkiintoista pelattavaa, mutta me tarjoamme pitkävetovinkit ainoastaan ylikertoimia sisältäviin kohteisiin. Tarjoamme sinulle siis vain ja ainoastaan parhaat pitkävetovihjeet – eli niin sanotusti kermat laskiaispullan välistä!

Mistä koostuvat parhaat pitkävetovihjeet?

Parhaat pitkävetovihjeet ovat tietenkin sellaisia, joiden osumaprosentti on 100% ja jotka ovat kaiken lisäksi vielä ilmaisia! Noh, aivan kaikki vetovinkit eivät tietenkään voi olla voitollisia, mutta olemme pelanneet pitkäjänteistä, voitollista vedonlyöntiä yli 10 vuoden ajan.

Keskimääräinen palautusprosenttimme on 106%.

Hyödyllistä materiaalia vetovinkkejä kaipaavalle

Vaikka vedonlyönnin kuuluu olla pääsääntöisesti hauskaa ajanvietettä, niin omien voittotodennäköisyyksien kasvattamiseksi lisämateriaaliin tutustuminen ei ole välttämättä pahitteeksi. Suosittelemme esimerkiksi vedonlyöntiaiheista kirjallisuutta sekä Youtube-videoita.

Pohjatyö on kaiken perusta myös vedonlyönnissä, joten suosittelemmekin lukemaan mahdollisimman paljon informaatiota meidän sivujen sekä vedonlyöntiaiheisen kirjallisuuden kautta.

Näiden pohjalta pitkävetovihjeiden hyödyntäminenkin on entistä helpompaa.

Vinkkejä aloittelevalle vedonlyöjälle

Loppuun haluamme jakaa vielä muutaman hyödyllisen vinkin aloittelevalle vedonlyöjälle. Nämä vinkit olisivat voineet säästää meiltäkin aikaa ja hermoja, mikäli olisimme noudattaneet niitä peliuramme alkutaipaleella!

6 nyrkkisääntöä vedonlyöjälle:

  • Pidä kirjaa voitoista ja tappioista – esimerkiksi Excelin avulla
  • Vaikka veikkausvihjeet ovat hyvä apuväline – luota eniten omaan arvioosi ottelusta
  • Älä ylireagoi tappioihin, niitä tulee jokaiselle – vältä ns. Gambler’s fallacy
  • Varmaa vetoa ei ole olemassakaan – älä ylipanosta
  • Mitä pienempi sarja ja joukkue – sitä heikommin vedonlyöntiyhtiö tuntee sen -> ylikertoimia on helpompi löytää
  • Hyödynnä aina vedonlyöntibonukset, sillä niiden kierrätysvaatimukset ovat usein hyvin suotuisia