Suomi vs Liechtenstein vetovihjeet 15.11.2019 (kello 19:00)

Töölön jalkapallostadionilla voidaan tehdä perjantaina suomalaista jalkapallohistoriaa, kun Suomi on vain voiton päässä jalkapallon EM-kisoista.

Suomi kohtaa perjantaina kello 19:00 alkavassa ottelussa lohkojumbo Liechtensteinin, joka on kerännyt kahdeksasta lohko-ottelustaan vain kaksi pistettä. Suomella onkin oivallinen tilaisuus kruunata erinomaisesti sujuneet EM-karsinnat perjantai-illan mittelössä.

Lue ohjeet matsin katsomiseen sekä vetovinkit alapuolelta!

Suomi – Liechtenstein live stream 15.11.2019

Suomi – Liechtenstein live stream on katsottavissa ilmaiseksi Viafreen kautta. Lisäksi ottelu näkyy myös Viasatin kanavilla sekä Viaplay-nettipalvelussa.

Lue vetovihjeet Suomi – Liechtenstein otteluun alapuolelta!

Vain ihme voi viedä Huuhkajien kisapaikan

mrgreen_ensibonus_ilmainen

Suomi on pelannut Markku ”Rive” Kanervan alaisuudessa niin vakuuttavasti, että vain suoranainen ihme voisi viedä varmalta näyttävän kisapaikan huuhkajamiehistön näpeistä. Tämä siitäkin huolimatta, että Liechenstein on ollut Suomelle yllättävän hankala vastustaja. Kesäkuun vierasottelusta voitto irtosi lopulta varsin heikollakin esityksellä, mutta maiden välisissä kolmessa edellisessä kohtaamisessa pisteet on tasattu kahdesti.

Suomen ja Liechtensteinin välinen tasoero on kuitenkin massiivinen. Vierasjoukkueella ei ole myöskään ottelussa juurikaan pelattava, sillä se on satavarmasti lohkojumbo. Liechtenstein lähtenee otteluun totuttuun tapaan kilpikonnapuolustuksella, joka on yleensä murtunut ottelun edetessä ja väsymyksen iskiessä.

Suomelta ottelusta puuttuvat varmuudella loukkaantumisten takia Joel Pohjanpalo sekä Tim Sparv. Sparvin paikan ottanee Joni Kauko ja kärjessä Teemu Pukin parina nähtäneen todennäköisesti Jasse Tuominen tai Fredrik Jensen. Suomi on poissaoloista huolimatta ottelussa selkeä ennakkosuosikki.

Suomen ottelut ovat kuitenkaan harvoin maali-iloitteluja, vaikka tässä ottelussa joukkueiden tasoero onkin ilmeinen. Suomen kahdeksasta karsintaottelusta peräti 5 on päättynyt alle 2,5 maalin tuloksiin. Alle 3,5 maalin tuloksiin on sen sijaan päädytty 7 kertaa.

Suomi lähtenee ottamaan ottelua haltuun heti alusta asti, kuitenkin turhia riskejä välttäen. Alle 3,5 maalin tulos vaikuttaa hyvin todennäköiseltä, sillä Suomi tarvitsee ottelun voittamiseen ainoastaan varman rutiinisuorituksen. 2 – 0 ja 3 – 0 tulokset tuntuvatkin kaikista todennäköisimmiltä lopputuloksilta.

Vetovihje:

Suomi voittaa ja ottelussa alle 3,5 maalia – 1,95 @ 888Sport.com

Lyö veto 888Sportilla