14 elo 2019 · < 1 minuutti

Mestarien liigan karsinta Ajax – Apoel vetovihjeet 28.8.2019 (22:00)

Ajax ja Apoel kohtaavat Mestarien liigan karsinnoissa keskiviikkoiltana Amsterdamissa. Ensimmäinen osaottelu päättyi Apoelin kotikentällä 0-0 tasatulokseen, joten otteluparissa on vielä rutkasti jännitettävää.

Kyproslaisjoukkue Apoel onnistui nollaamaan kotiottelussaan viime kauden Mestarien liigan semifinalistin jopa yllättävänkin helpolla, sillä Ajaxin hyökkäyspelaaminen oli varsin ponnetonta.

Kumpi joukkue jatkaa illan jälkeen Mestarien liigan lohkovaiheeseen? Lue vetovihjeet alapuolelta!

Vähämaalinen ottelu odotettavissa?

redbet_ei_kierratysta_bonus

Ensimmäisen osaottelun perusteella molempien joukkueiden suurimmat haasteet ovat hyökkäyspäässä. Ajax ei viime kauden iloisesta hyökkäyspelaamisestaan huolimatta pystynyt luomaan juuri lainkaan vaarallisia maalipaikkoja Apoelin vieraana. Apoel vastaavasti keskittyi jo kotiottelussaan sumppupuolustamiseen ja Ajaxia odottaa keskiviikkoiltana vähintään samanlainen puolustusmuuri sen pelatessa kotiareenallaan.

Joukkueiden tasoero on ilmeinen, mutta mikäli Apoel pystyy pitämään Ajaxin nollilla pitkään – saattaa kotijoukkue turhautua ja vähämaalisuuden odottama nousee entisestään.

Kumpikin joukkue pääsee lähestulkoon parhailla miehityksillä otteluun, joten odotettavissa on avausosan kaltainen vähämaalinen kamppailu, josta Ajax raivaa hyvin suurella todennäköisyydellä tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Vedonlyöntiyhtiöt tuntuvat uskovan runsasmaaliseen otteluun, sillä matalamaalisen lopputuloksen kertoimet ovat todella korkealla. Tämä tekeekin under 3.5 vedosta erinomaisen pelikohteen illan otteluun

Alle 3,5 maalia – 1,80 @ 888Sport.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/888sport” text=”Lyö veto 888Sportilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.