14 syys 2019 · < 1 minuutti

Eurooppa-liiga Man Utd – FC Astana vetovihjeet 19.9.2019 (kello 22:00)

Manchester United avaa Eurooppa-liigan lohkovaiheen kotiottelulla ukrainalaista FC Astanaa vastaan.

FC Astana selviytyi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen kaatamalla valko-venäläisen FC Bate Borisovin yhteismaalein 3-2. Torstaina Astana hakee pisteitä ailahtelevasti pelanneen Man Utd:n kotiluolasta kello 22:00 alkavassa ottelussa.

Lue Eurooppa-liigan vetovihjeet alapuolelta!

Maalinteko ollut kotijoukkueelle vaikeaa

redbet_ei_kierratysta_bonus

Manchester Unitedin alkukausi on ollut ailahteleva. Valioliigan kauden avausottelussa joukkue kaatoi Chelsean kotonaan maalein 4-0, mutta neljässä seuraavassa ottelussa joukkue iski ainoastaan 4 maalia – vaikka vastassa oli mm. sarjan häntäpäähän povattu Southampton.

Tästä ottelusta Manun riveistä puuttuvat Luke Shaw, Paul Pogbal, Anthony Martial ja pirteästi alkukaudella esiintynyt Daniel James. Nämä poissaolot eivät ainakaan auta maalinteko-ongelmien ratkaisemisessa.

FC Astana lähtenee otteluun totutulla vierastaktiilla 4-5-1 ja joukkue tulee keskittymään lähinnä oman maalinsa puhtaana pitämiseen. Astanalla ei ole näillä tiedoin lainkaan poissaolijoita ottelun alla.

United pystynee tekemään selkeästi heikompaa vastustajaa vastaan tarvittavan maalin / maalit voittoon, mutta alle 2,5 maalin tulokselle saa todella maistuvan kertoimen. 2-0 kotivoitto tuntuu kaikista todennäköisimmiltä lopputulokselta.

Pelivihje:

Alle 2,5 maalia ottelussa – 2,32 @ Mr Green

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/mrgreen1″ text=”Lyö veto Mr Greenillä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.