14 elo 2019 · < 1 minuutti

Liverpool – Arsenal vetovihjeet (24.8.2019 kello 19:30)

valioliiga_vetovihjeet

Valioliigan lauantai-ilta huipentuu todelliseen herkkupalaan, kun Liverpool ja Arsenal ottavat mittaa toisistaan Anfield Roadilla kello 19:30 alkavassa ottelussa.

Liverpool ja Arsenal ovat ainoat puhtaan pelin joukkueet kahden ottelukierroksen jälkeen. Molemmat joukkueet olivat kuitenkin lähellä pistemenetyksiä viime viikonloppuna. Liverpool haki niukan 2-1 vierasvoiton Southamponista heikon esityksen jälkeen ja yhtä tiukalle joutui Arsenal, joka voitti kotonaan Burnleyn maalein 2-1.

Kumpi joukkueista jatkaa puhtaalla pelillä lauantai-illan matsin jälkeen? Lue vetovihjeet alapuolelta:

Liverpool ollut tyly isäntä Tykkimiehille

Liverpool on voittanut kolme edellistä kotiotteluaan Tykkimiehiä vastaan tyrmäävällä maalierolla 12-2. Edellisessä kuudessa kotiottelussaan se on iskenyt 22 osumaa Tykkimiesten verkkoon, joten vierasjoukkueella on edessään hikinen iltapuhde Anfield Roadilla.

Liverpoolin ykkösmaalivahti Allisson Becker on edelleen sivussa, mutta muutoin kotijoukkue pääsee otteluun parhaalla miehityksellään. Arsenalilta sivussa ovat ainakin laitapuolustajat Hector Bellerin ja Kieran Tierney.

Kumpikaan joukkueista ei ole esittänyt vielä parastaan kauden alussa, mutta Unai Emerylla tuntuu olevan virkaveljeään Jurgen Kloppia enemmän työtä edessä joukkueen otteiden kohentamisessa.

Liverpool ei ole kärsinyt tappiota Valioliigan kotiotteluissa 39:ään otteluun, eikä tappio vaikuta kovin todennäköiseltä tälläkään kertaa.

Vedonlyöntimarkkinat tuntuvat ennakoivan otteluun runsasmaalista lopputulosta – todennäköisesti joukkueiden aiempien kohtaamisten perusteella, jotka ovat toden totta olleet maalirikkaita. Kummankaan joukkueen hyökkäyspeli ei ole ollut vielä loisteliasta, joten vähämaalinen tulos ei olisi massiivinen yllätys.

Kumpikaan joukkue ei halua myöskään hävitä top 6-joukkueiden välistä ottelua, joten tasapelivedotkin voivat olla kertoimien puolesta houkuttelevia.

Parhaat pelikohteet löytyvät under-vedoista, jotka ovat selkeästi alipelattuja. Rohkeimmat voivat kokeilla jopa alle 2,5 maalin tulosta, mutta meidän vihjeemme on seuraava:

Alle 3,5 maalia – 1,75 @ 888Sport.com

Tasapeli – 4,80 @ 888Sport.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/888sport” text=”Lyö vedot 888Sportilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.