14 elo 2019 · < 1 minuutti

Liverpool – Norwich pelivihjeet (09.08.2019 kello 22:00)

Valioliigan kausi 2019 / 2020 käynnistyy perjantaina Liverpoolin ja Norwichin välisellä ottelulla, jossa on mukana myös suomalaisväriä. Seuraavassa otteluennakko ja pelivihjeet Valioliigan sarja-avaukseen. 

Voit myös tutustua kattavaan Valioliigan kausioppaseen tästä ->

Liverpool – Norwich (Perjantai kello 22:00)

Teemu Pukin edustama nousijajoukkue Norwich aloittaa kautensa kenties pahimmalla mahdollisella vierasmatkalla, kun se kohtaa avauskierroksella viime kauden kakkosen Liverpoolin. Norwichia povataan sarjan putoamistaisteluun, kun taas Liverpool on Man Cityn ohella Valioliigan suurimpia mestarisuosikkeja.

Norwich pelasi viime kaudella Championshipissa viihdyttävää ja hyökkäävää jalkapalloa, mutta nähtäväksi jää kuinka rohkeasti joukkue uskaltaa pelata Anfield Roadilla perjantaina. Rohkea hyökkääminen saattaisi avata Liverpoolille entistäkin enemmän maalipaikkoja, mikä nostaa ottelun maalimääräodottamaa.

Liverpoolin avauskokoonpano on pysynyt viime kaudesta muuttumattomana ja vaikka Sadio Manen ennakoidaan puuttuvan avauksesta, niin ottelun ennakkosuosikista ei jää epäselvyyttä. Toisaalta nousijajoukkueet pelaavat monesti hurmoksessa kauden alkupuoliskolla, joten ”kanarianlinnuilla” on ottelussa omat mahdollisuutensa.

Mielenkiintoinen betsikohde voisi olla Teemu Pukin mahdollinen maali ottelussa. Pukin maalille saat kertoimen 4,60 Nordicbetin sivuilta.

Teemu pukki tekee maalin – 4,60 @ Nordicbet

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbet1″ text=”Lyö veto tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.