14 joulu 2019 · 2 minuuttia

Manchester City vs Manchester United vetovihjeet – 7.12.2019 (kello 19:30)

manchestercity_manchesterunited_vetovihjeet

Valioliigan lauantain kierros huipentuu Manchesterin paikallisotteluun, jossa mittaa toisistaan ottavat sarjassa kolmanneksi valahtanut Manchester City sekä sarjakutonen Manchester United.

Ottelussa on tällä(kin) kertaa isot panokset. Kotijoukkue City tarvitsee ottelusta ehdottomasti täydet 3 pistettä, sillä sarjakärki Liverpool on karannut siltä jo 11 pisteen karkumatkalle. Vierasjoukkue United tarvitsee myös pisteitä, kun se yrittää nousta lähemmäksi Valioliigan top 4-sijoituksia. Sarjan nelospaikkaan on matkaa 8 pistettä, eli täysi pistepotti maistuisi myös punapaidoille.

Manchester City vs Manchester United live lähetys käynnistyy lauantaina kello 19:30. Otteluennakon ja vetovihjeet otteluun löydät alapuolelta!

Pystyykö United yllätykseen Cityn kustannuksella?

mrgreen_ensibonus_ilmainen

Etihad Stadiumilla kohtaavat lauantaina kaksi alkukaudella alisuorittanutta joukkuetta. Manchester Cityn pelaaminen on ollut hyvin ailahtelevaa, ja Valioliigan mestaruus näyttää karkaavan siltä jo tässä vaiheessa kautta. Sarjakärki Liverpool pelaa tällä hetkellä niin korkealla tasolla, että Cityllä ei ole enää yksinkertaisesti varaa pistemenetyksiin.

Manchester Unitedin alkukautta ovat vaikeuttaneet loukkaantumiset sekä Cityn tapaan pelaamisen ailahtelevaisuus. Keskiviikkona United voitti Spursin kotikentällään maalein 2-1, kauden parhaan esityksensä päätteeksi. United on pelannut Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa parhaat ottelunsa juuri sarjan parhaita joukkueita vastaan, ja Unitedin ongelmat ovat olleet syvältä puolustavia joukkueita vastaan.

Cityn poissaolijat lauantain ottelussa ovat: Leroy Sane, Aymeric Laporte sekä Sergio Aguero. Etenkin avainpuolustaja Laporten poissaolo on vaikuttanut Cityn puolustukseen läpi alkukauden. Ykköshyökkääjä Agueron puuttuminen on myös iso takaisku Citylle.

Unitedilta sivussa ovat avauskokoonpanon pelaajista siirtohuhujen kohteena oleva Paul Pogba sekä laitahyökkääjä Anthony Martial.

Unitedilla on ottelussa ehdottomasti yllätyssauma, sillä paineet ovat pitkälti kotijoukkueen harteilla. Vierasjoukkueen voitolle saa myös todella maukkaan 10,50 kertoimen Mr Greeniltä.

Pelivalintamme on kuitenkin molemmat joukkueet tekevät maalin (both teams to score), sillä kummallakin joukkueella on ollut ongelmia puolustuspelinsä kanssa. Cityn edellisessä kymmenessä ottelussa BTS-veto on osunut 9/10. Unitedin vastaava lukema on 8/10.

Vetovihje:

Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1,83 @ Mr Green

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/mrgreen1″ text=”Lyö veto Mr Greenillä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.