14 elo 2019 · < 1 minuutti

Manchester United – Crystal Palace vetovihjeet (24.8.2019 kello 17:00)

Manchester United hakee kauden toista voittoaan Valioliigan lauantai-illan ottelussa Crystal Palacea vastaan.

Roy Hodgsonin luotsaama Palace aloitti kautensa 0-0 kotitasapelillä Evertonia vastaan ja viime viikonloppuna joukkue hävisi Sheffield Unitedin vieraana maalein 1-0.

Man Utd vastaavasti murskasi avausottelussa Chelsean 4-0, mutta maanantaina joukkue jäi 1-1 tasapeliin Wolvesin vieraana hyvästä esityksestä huolimatta.

Lue vetovihjeet illan matsiin alapuolelta:

Maalinteko molempien joukkueiden huolenaiheena

redbet_ei_kierratysta_bonus

Vaikka Man Utd iski avausottelussa 4 maalia Chelsean verkkoon, niin maanantain Wolves-ottelu alleviivasi joukkueen suurinta ongelmakohtaa – maalintekoa. Manulta ei löydy tällä hetkellä riittävän laadukasta maalintekijää, eikä joukkue pysty myöskään luomaa riittävää määrää vaarallisia maalipaikkoja.

Crystal Palace pelaa lähtökohtaisesti jokaisen ottelun puolustuspää edellä, kuten kaikki Roy Hodgsonin luotsaamat joukkueet ovat tehneet. Vikkeläliikkeinen Ex-United -pelaaja Wilfried Zaha on eittämättä vierasjoukkueen vaarallisin pelaaja, jolla on paljon todistettavaa entisen seuransa kotiyleisölle.

Unitedin puolustuslinja vahvistui kesällä Harry Maguirella ja Aaron Wan-Bissakalla ja Manun puolustuspelaaminen tuntuu ottaneen selkeitä askelia eteenpäin viime kaudesta. Palace ei ole vielä avannut maalitiliään tällä kaudella, eikä kolmas maaliton ottelu peräjälkeen olisi yllätys.

Kertoimien puolesta vähämaalisuus vaikuttaa hyvältä pelikohteelta, sillä alle 2,5 maalin tuloksilla rahat saa tuplana takaisin.

Alle 2,5 maalia ottelussa – 2,14 @ Redbet.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/redbet1″ text=”Lyö veto Redbetilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.