14 syys 2019 · 2 minuuttia

Manchester United – Leicester vetovihjeet 14.9.2019 (kello 17:00)

valioliigavihjeet

Valioliigassa neljän kierroksen jälkeen komeasti kolmantena majaileva Leicester City matkustaa lauantaina Manchester Unitedin vieraaksi.

Manulla on takanaan kolmen ottelun voitoton putki ennen maaottelutaukoa ja paine norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjaerin ympärillä on alkanut kasvaa.

Leicester on sen sijaan napannut kauden neljästä ottelustaan 2 voittoa ja 2 tasapeliä, vaikka joukkue on kohdannut jo esimerkiksi Chelsean ja Wolvesin, jotka molemmat hamuavat top 6 sijoille. Etenkin Leicesterin puolustuspeli on toiminut mainiosti Harry Maguiren lähdöstä huolimatta, sillä joukkue on päästänyt neljässä Valioliigan ottelussa yhteensä 3 maalia.

Kumpi joukkue juhlii lauantaina Old Traffordilla? Lue vetovihjeet matsiin alapuolelta!

Kotijoukkueen pelaaminen on sekaisin

yobetit_bonus

Manchester United voitti Valioliiga-avauksessa Chelsean maalein 4-0, joka antoi Manu-faneille (turhia) toiveita huippukaudesta. Chelsea-ottelun jälkeisistä kolmesta ottelustaan Red Devils on kerännyt kuitenkin vain 2 pistettä ja top 4 -sijoitus tuntuu olevan tälläkin kaudella Unitedille todellinen haaste.

Manun pelaaminen on ylipäätään todella heikolla tasolla ja etenkin hyökkäyspelin aseettomuus on leimannut sen alkukautta. Seurasiirtoa hamuava keskikenttämaestro Paul Pogba on kuin varjo entisestään, eivätkä Anthony Martial ja Marcus Rashford tunnu olevan riittävän kliinisiä ratkaisemaan tasaisia otteluita punapaitojen eduksi.

Pogba ja Martial saattavat molemmat puuttua Unitedin kokoonpanosta, sillä molemmilla oli terveyshuolia Ranskan maajoukkuekomennuksen aikana. Varmoja poissaolijoita ovat laitapuolustaja Luke Shaw sekä toppari Eric Bailly.

Leicester pääsee lähtemään otteluun ykkösmiehityksellään ja ennen maaottelutaukoa napattu 3-1 kotivoitto Bournemouthista nosti takuulla Kettujen itseluottamusta entisestään. Ottelussa piilee siis ehdottomasti vierasjoukkueen yllätyssauma, johon on tarjolla myös varsin maukas kerroin.

Leicester ei ole voittanut Manua edellisessä kymmenessä kohtaamisessa, mutta nyt joukkueella on erinomainen sauma iskeä helposti haavoittuvaisen Manun kimppuun. Pelikupongille rohkeasti vierasvoitto!

Vetovihje:

Leicester voittaa – 4,65 @ Speedybet.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/speedybet” text=”Lyö veto tästä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.