14 syys 2019 · 2 minuuttia

Superpesis Sotkamo – Joensuu vetovihjeet 8.9.2019 (kello 15:00)

superpesis_vihjeet

Sotkamo ja Joensuu avaavat miesten Superpesiksen finaalisarjan sunnuntaina Sotkamossa.

Runkosarjassa toiseksi sijoittunut Sotkamo selvitti tiensä finaaleihin äärimmäisen tasaisen välieräsarjan jälkeen, jossa se kaatoi Kouvolan Pallonlyöjät voitoin 3-2. Joensuun Maila sen sijaan voitti omassa välieräsarjassaan suorastaan dominoivaan tapaan runkosarjan ykkösen Vimpelin Vedon voitoin 3-0.

Joensuu on hallitseva mestari, kun se kaatoi viime kauden finaaleissa Kouvolan. Sotkamon Jymy sen sijaan palaa takaisin mitalikantaan vuoden tauon jälkeen ja Kainuussa toivotaan myös paluuta kultakantaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015 mestaruuden.

Ensimmäinen finaali käynnistyy sunnuntaina kello 15:00. Lue vetovihjeet Superpesiksen finaaliin alapuolelta:

Joensuun voittoputki pudotuspeleissä jo 17 ottelun mittainen

redbet_ei_kierratysta_bonus

Joensuun Maila on voittanut pudotuspeleissä uskomatonta kyllä – edelliset 17 otteluaan. Joukkue ei ole kärsinyt siis tappion tappiota kahten edellissyksyn pudotuspelisarjoissa.

JoMa onkin parantanut jälleen huomattavasti pelaamistaan alkukesän otteistaan, sillä joukkue sijoittui runkosarjassa vasta neljänneksi. Nyt kun joukkue on jälleen terve ja täydessä terässä – näytti runkosarjan voittaja Vimpelin Veto lähes divaritason pesisjoukkueelta Joensuun rinnalla. Etenkin lukkari Juha Puhtimäki ja kenties koko sarjan paras ulkopelaaja Tuomas Jussila ovat johtaneet JoMan joukkoja etulinjasta.

Sotkamolla on finaalisarjassa kotietu, jota se pääsee käyttämään heti sunnuntaina. Sotkamon otteet Kouvolaa vastaan pelatussa välieräsarjassa olivat kuitenkin todella ailahtelevia, vaikka joukkue tuntuikin parantavan otteitaan ottelusarjan edetessä. Joukkueen kärkipelaaminen Niilo Piiponniemen ja Joni Rytkösen johdolla on loistavalla mallilla, mutta kotiuttaminen ja ulkopelin virheet ovat värittäneet joukkueen kautta.

Joensuu on saanut valmistautua finaalisarjaan jo viikon ajan, joten se on saanut rauhassa palautella välieräsarjan pikkukolhuja ja rasituksia. Sotkamo tarvitsee avausottelusta ehdottomasti voiton, mutta Joensuun nykyjoukkue on huomattavasti Sotkamon joukkuetta rutinoituneempi, sillä Sotkamolla on vielä käynnissä uudelleenrakennusvaihe.

Joensuun vakuuttava ulkopelaaminen ja paremmat johtavat pelaajat ratkaisevat ottelun Joensuun eduksi ja kertoimenlaskijat ovat turhaan tehneet Sotkamosta suosikin tähän otteluun. Turvataan vierasvoitto moneyline -valinnalla.

Vetovihje:

Joensuu ML (supervuoro ja kotiutuskisa mukaan lukien) – 2,00 @ Betsafe

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/betsafe1″ text=”Lyö veto Betsafella” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.