14 syys 2019 · 2 minuuttia

Sotkamo – Kouvola vetovihjeet 5.9.2019 (kello 16:30)

superpesis_vihjeet

Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät ratkaisevat torstain viidennessä välierässä, kumpi joukkue jatkaa Superpesiksen finaaleihin.

Sotkamo oli tiistaina Kouvolassa selkä seinää vasten, mutta joukkue onnistui kuin onnistuikin kaappaamaan vierasvoiton supervuoroparin jälkeen.

Neljä aiempaa välieräottelua ovat olleet äärimmäisen tasaväkisiä – yhden juoksun pelejä. Neljästä ottelusta kaksi on mennyt joko superiin tai kotiutuslyöntikilpailuun.

Sotkamo – Kouvola välierä käynnistyy Ruutu.fi -palvelussa torstaina kello 16:30. Lue vetovihjeet matsiin alapuolelta!

Kumpi saa henkisen yliotteen?

redbet_ei_kierratysta_bonus

Superpesis on todistanut näissä pleijareissa jälleen kerran olevansa momentum-lajien kruunattu kuningas. Tämän on osoittanut myös Sotkamon ja Kouvolan välinen ottelupari, jossa voimasuhteet ovat vaihdelleet rajusti läpi ottelun ja jopa kesken jaksojen.

Tiistain neljännessä välierässä Kouvola oli täysin vastaantulija ensimmäisen jakson, jonka Jymy voitti 4-1. Toisen jakson alkukin näytti siltä, että Jymy jyrää ylivoimaiseen voittoon, kun se iski ensimmäiseen vuoropariin kaksi juoksua. Kouvola sai kuitenkin Jymyn harhaheiton jälkeen koneet käyntiin ja iski toisella jaksolla taululle lukemat 6-2, vaikka Jymy oli hallinnut harhaheittoon asti ottelua täysin suvereenisti.

Jymy osoitti tiistaina henkisen kovuutensa nousemalla katastrofaalisen toisen jakson jälkeen supervuoroparissa 1-0 voittoon vieraskentällä. Jani Komulaisen ryhmä saikin ryhtiliikkeestä varmasti aimo annoksen itseluottamusta myös torstaille. Jymylle huolta aiheuttaa Roope Korhosen heikko lyöntivire, vaikka pudotuspelien kaikkien aikojen lyöjäkuningas iskikin lopulta ratkaisevan juoksun supervuoroparissa.

Kouvola on vastaavasti voittanut edellisestä 5 vierailustaan Sotkamoon kolme, eikä kotiedun merkitys ole perinteisesti ollut pesäpallon pudotuspeleissä kovinkaan merkittävä.

Sotkamoon on luvattu torstaille pilvistä säätä, joten molempien joukkueiden pomppupelin pitäisi onnistua myös Hiukan pesäpallostadionilla. Tämä tietänee jälleen runsaasti kolmostilanteiden puolustamista.

Runkosarjassa toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet joukkueet ovat olleet erittäin tasaväkisiä näissä välierissä ja äärimmäisen tasaväkinen ottelu on odotusarvona myös torstaina. Tasapelin todennäköisyys on varsin suuri – etenkin kun katkaisupelin panokset ovat maksimaaliset eikä virheisiin ole varaa.

Vetovihje:

Tasapeli – 2,75 @ NordicBet

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbet1″ text=”Lyö veto NordicBetilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.