14 syys 2019 · < 1 minuutti

Superpesis Joensuu – Sotkamo vetovihjeet 14.9.2019 (kello 16:00)

superpesis_vihjeet

Miesten Superpesiksen finaalisarja jatkuu lauantaina Joensuun Kerubi Stadionilla.Joensuu haki avausfinaalista tylyn 2-0 voiton Sotkamon vieraana ja yhteisjuoksut kirjattiin Joensuulle peräti lukemin 18-7. Avausfinaalissa kentällä olikin vain yksi joukkue, sillä 2000-luvun suurseura Jymy ei päässyt missään vaiheessa pelin päälle.

Toinen finaali käynnistyy Joensuussa kello 16:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu.fi -palvelussa. Lue vetovihjeet Superpesiksen finaaliin alapuolelta!

Joensuu kaikilla osa-alueilla vahvempi

yobetit_bonus

18 perättäistä pudotuspeliottelua voittanut Joensuun Maila näytti avausfinaalissa jymyläisille kaapin paikan niin ulko- kuin sisäpelissä. Jymyn ulkopelistä löytyi reikiä lyönti toisensa jälkeen, eikä Jymyn materiaali yksinkertaisesti riitä haastamaan Joensuuta.

Joensuu tunnetaan nimenomaan vahvana ulkopelijoukkueena, mutta avausfinaalin 18 lyötyä juoksua kertovat omaa kieltään Jymyn ulkopelin heikkouksista sekä Joensuun taitotasosta myös sisäpelissä. Jymyn nuori ja lahjakas lukkari Ville Väliaho tekee parhaansa yrittäessään sekoittaa Joensuun sisäpeliä, mutta Joensuun lukkari Juha Puhtimäki dominoi pelejä niin sisä- kuin ulkopelissä.

Joensuu on tällä hetkellä materiaalietunsa ohella myös mentaalisesti todella kovassa vireessä, mistä osoituksena on sen 18 ottelun voittoputki pudotuspeleissä.

Toiseen finaaliin ei ole muuta mahdollista merkkiä kuin kotivoitto, vaikka sen kerroin onkin painettu jo suhteellisen matalaksi.

Pelivihje:

Joensuu voittaa – 1,75 @ NordicBet

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbet1″ text=”Lyö veto Nordicbetillä” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.