14 elo 2019 · < 1 minuutti

Vimpelin Veto – Joensuun Maila (27.08.2019 kello 17:00)

superpesis_vihjeet

Superpesiksen välierät käynnistyvät tiistaina Vimpelin Vedon ja Joensuun Mailan kohtaamisella.

Runkosarjan voittaja Vimpeli hakee hyvitystä viime kauden välieräsarjalle, jossa Joensuu oli yllättäen vahvempi suoraan voitoin 3-0. JoMa marssi lopulta mestaruuteen saakka, kun se kaatoi Kouvolan Pallonlyöjät finaalisarjassa.

Tämän kauden runkosarjan kahdessa kohtaamisessa otteluvoitot menivät tasan 1-1, kun molemmat joukkueet hakivat vierasvoitot.

Kumpi joukkue avaa välieräsarjan voitolla? Lue vihjeet otteluun alapuolelta:

Vimpelin sisäpeli vs JoMan ulkopeli

Vimpelin ja Joensuun välinen välieräsarja on hivenen kärjistetysti Vimpelin sisäpelin ja Joensuun ulkopelin välinen taistelu. JoMa kaatoi Vimpelin viime kauden välierissä pitkälti erinomaisen ulkopelinsä ansiosta, jonka johtajana toimii lukkari Juha Puhtimäki. Puhtimäki on tässäkin välieräsarjassa valtavassa roolissa yrittäessään pysäyttää Vimpelin kotiuttajatykit.

Toinen ratkaisu voi tulla kotiuttajaosastolla, josta Vimpeliltä löytyy teinisensaatio Perttu Ruuska sekä konkarikotiuttaja Janne Mäkelä. JoMan kotiuttajat Aleksi Rautiainen ja Juha Niemi olivat  hyvässä vedossa etenkin runkosarjan loppuvaiheessa, mutta lähtökohtaisesti Vimpelillä on kotiuttajaosastolla pieni etu puolellaan.

Vimpeliin on luvattu tiistaille hyvää lyöntikeliä, joten JoMalla on kova työ edessään, mikäli se haluaa pysäyttää kotijoukkueen lyöntihurmoksen. Runkosarjassa molemmat joukkueiden välisistä otteluista ratkesivat supervuoroparissa ja myös tästä kamppailusta voidaan odottaa tasaväkistä. Joensuu on myös voittanut viimeisestä 8 vierailustaan Saarikentälle peräti 7, joten JoMalla on ottelussa jopa yllättyssauma.

Tasapelikerroin 2,75 maistuu peleille mainiosti joukkueiden välisen historian valossa.

Tasapeli – 2,75 @ Yobetit.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/yobetit” text=”Lyö veto Yobetilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.