14 elo 2019 · < 1 minuutti

Wolves – Manchester United vetovihjeet (19.08.2019)

valioliigavihjeet

Valioliigan toinen ottelukierros paketoidaan Wolvesin ja Manchester Unitedin välisellä kamppailulla.

Wolves aloitti urakkansa Valioliigassa 0-0 vierastasapelillä Leicesteria vastaan, kun taas Man Utd jyräsi avauskierroksella Chelsean peräti maalein 4-0.

Wolves onnistui voittamaan Man Utd:n kahdesti viime kaudella ja se oli myös muille suurseuroille todella hankala vastus viime sesongilla. Ottelu käynnistyy maanantaina kello 22:00. Lue vetovihjeet alta!

Yllätysvalmis Wolves ja vahvistunut Man Utd

Wolvesia pidetään yleisesti tällä kaudella Valioliigan potentiaalisena mustana hevosena. Joukueen keskikentällä operoi kaksi Portugalin maajoukkuemiestä Joao Moutinho ja Ruben Neves, jotka mahtuisivat varmasti moneen Valioliigaan suurseuraan. Kärjessä viilettävä Meksikon maajoukkuepelaaja Raul Jimenez on myös todella vaarallinen pelaaja, joten Wolves on ehdottomasti yllätysvalmis maanantai-iltana.

Manchester United on sen sijaan vahvistunut sitten viime kauden. Puolustajat Harry Maguire ja Aaron Wan-Bissaka tuovat kaivattua suoritusvarmuutta peräpäähän ja myös laitapelaaja Daniel James sai heti onnistumisen avausottelussa Chelseaa vastaan.

Wolves onnistui yllättämään Manun viime kaudella peräti kahdesti kolmessa kohtaamisessa. Wolvesilla on kuitenkin jonkin verran pelirasitusta jo alkukaudesta, sillä joukkue pelasi torstaina kotonaan Eurooppa-liigan karsinnassa armenialaista Pyunikia vastaan. Wolves voitti ottelun 4-0, joten se ei joutunut ottelussa erityisen koville, mutta Manulla on kuitenkin pieni lepoetu puolellaan, kun sen viimeisestä ottelusta on aikaa jo yli viikko.

Vierasjoukkueen itseluottamus on myös korkealla tasolla erinomaisesti sujuneen harjoituskauden ja avauskierroksen 4-0 Chelsea-voiton jälkeen.

Man Utd on ottelussa noin 50 prosentin suosikki, joten sen vieraskerroin 2,45 maistuu pelikupongille mainiosti.

Pelivihje: Manchester United voittaa – 2,45 @ 888Sport.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/888sport” text=”Lyö veto 888Sportilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.