14 elo 2019 · < 1 minuutti

Norwich – Chelsea vetovihjeet (24.8.2019 kello 14:30)

valioliiga_vetovihjeet

Teemu Pukin Norwich kohtaa lauantaina 14:30 alkavassa ottelussa Chelsean.

Vaisusti kautensa aloittanut Chelsea hakee Carrow Roadilta kauden avausvoittoaan. Lontoolaiset tasasivat viime viikonloppuna pisteet Leicesterin kanssa, kun Norwich vastaavasti otti kauden avausvoittonsa Newcastlen kustannuksella.

Iskeekö #pukkiparty jälleen vai nappaako Chelsea kauden avausvoittonsa? Tutustu Valioliigan kausioppaaseen tästä ja lue vetovihjeet alta:

Teemu Pukki vs Chelsea?

Pukki tekee maalin ottelussa – 2,30 @ Speedybet.com

Kotkan lahja Suomen maajoukkueelle ja Norwich Citylle on iskenyt jo neljä osumaa kahden ottelukierroksen jälkeen. Viime viikonlopun hattutemppu oli Pukin ensimmäinen Englannissa ja mies tuntuukin olevan pysäyttämättömässä vireessä tällä hetkellä.

Chelsea hävisi kauden avausottelussa Manchester Unitedille tylysti maalein 4-0 ja viime viikonloppuna se jäi 1-1 tasapeliin kotonaan Leicesteria vastaan. Kesällä managerin pestin ottanut seuralegenda Frank Lampard kaipaa kipeästi täyttä pistepottia, sillä Chelsean omistaja Roman Abramovich ei ole tunnetusti maailman kärsivällisin tai pitkäjänteisin seurapomo.

Norwichille voi ennakoida viime viikonlopun voitosta huolimatta vaikeaa kautta. Joukkue hyökkää rohkeasti, mutta joukkueen pelitapa avaa etenkin Chelsean kaltaiselle joukkueelle runsaasti maalintekopaikkoja. Tämä nostaakin ottelun maaliodottamaa – Chelsean maalintekovaikeuksista huolimatta.

Over-vedoista parhaiten maistuu Chelsean yli 1,5 maalia, sillä Norwichin peräpää on joukkueen suurin kompastuskivi.

Chelsea yli 1,5 maalia – 1,70 @ 888sport.com

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/888sport” text=”Lyö veto 888Sportilla” ]

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.