Cash out

Cash out on vedonlyönnissä käytettävä toiminto, jonka avulla voittorahat on mahdollista saada ennen kohteen päättymistä. Cashout sopii erinomaisesti viime hetkien tappioiden välttämiseen, sillä esimerkiksi jalkapallossa nähdään usein osumia juuri ottelun loppuhetkillä. Cashoutilla voit suojata vedot ja varmistaa ainakin osittaisen voitto-osuuden kohteesta.

Näin vedonlyönnin cash out toimii

Cashout on vielä verrattain uusi ilmestys netin vedonlyöntisivustoilla. Käytännössä cashout tarkoittaa voittojen lunastamista etuajassa, jolloin pelaaja voi välttää esimerkiksi viime hetkien maaleista johtuvat tappiolliset vedot.

Cash out -toimintoa käyttämällä saat osan voitoista itsellesi ja voiton suuruus riippuu jäljellä olevasta peliajasta ja ottelun tilanteesta. Ennen cashoutin käyttämistä on tehtävä nopea riskiarvio siitä, kuinka todennäköisesti veto saattaa ns. “kosahtaa” ottelun loppuhetkillä. Cashoutilla vedon voitollisuus on helppo varmistaa, mutta samalla voitto-osuus voi pienentyä selkeästi.

Alla näkyvä video havainnollistaa Cash out-toiminnon NetBet.com vedonlyöntisivustolla.

Millä sivustoilla voin käyttää toimintoa?

Cashout -toiminto on saatavilla lukuisilla kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla. Voit valita alla näkyvästä taulukosta itsellesi sivuston, joka tarjoaa voittojen lunastuksen etuajassa.

Cashout-sivustot

ArvosteluBonusPelaamaan

NetBet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Casino Winner

100% bonus 25€ astiPelaa nyt

Betser

10€ ilmaista pelirahaaPelaa nyt

Betway

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Betsafe

100% bonus 200€ astiPelaa nyt

Betsson

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Nordicbet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Comeon

100% bonus 300€ astiPelaa nyt

Mobilebet

Talleta 300€ pelaa 600€Pelaa nyt

Bethard

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Guts

50€ riskitön vetoPelaa nyt

Leo Vegas

50€ bonus + 10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Mr Green

100% kerrointehostusPelaa nyt

Yobetit

150% bonus 150€ astiPelaa nyt

Expekt Suomi

100% bonus 50€ astiPelaa nyt

Redbet

100€ ilmaisvedotPelaa nyt

Cashout sekä pelaajan että vedonvälittäjän etu

Cashout -toiminto on hyödyllinen sekä pelaajalle että sitä tarjoavalle vedonlyöntitoimistolle. Pelaajat arvostavat mahdollisuutta välttää viime hetkien tappiot ja toiminto on yksi hyvä tapa houkutella ja pitää pelaajat uskollisina sivustolle.

Vedonlyöntitoimistot hyötyvät cashout -toiminnosta muutenkin, sillä aikainen voittojen lunastus pienentää voitto-osuutta – eli vedonlyöntitoimiston tappioiden osuutta. Vedonlyöntitoimisto voi myös päättää etukäteen mihin kohteeseen tai tilanteeseen se tarjoaa voittojen lunastamisen etuajassa, sen laskemien todennäköisyyksien mukaisesti.

Pelaajalle cashout on kuitenkin kaikesta huolimatta todella arvokas vedonlyöntityökalu, kunhan sen käyttämistä miettii tapauskohtaisesti. Etenkin isompien panosten kohdalla voitot kannattaa lunastaa hyvissä ajoin, mikäli ottelun loppuhetkillä piilee riski ison voittosumman menettämisestä.

Miten osittainen cash out toimii?

Normaali cashout koskee koko vetoon asetettua panosta. Eli lunastat koko panoksella ansaitsemasi voiton, kun käytät alkuperäistä cash out -toimintoa. Osittainen cash out toimii vastaavasti siten, että voit itse määrittää, kuinka suuren osan panoksestasi haluat ottaa huomioon voittojen lunastamisessa.

Osittaisella cashouitlla voit siis kotiuttaa itsesi esimerkiksi “plusmiinusnolla” -tilanteeseen ja jättää kohteeseen vielä panosta loppuhetkille ja hakea isompaa palautusta.

Osittainen cashout on käytössä esimerkiksi Expekt vedonlyöntisivustolla.

Siirry Expektille tästä

Cash outin säännöt

Cash outia koskee yleensä joitakin sääntöjä, jotka on hyvä tarkistaa jo ennen alkuperäisen vedon asettamista. Säännöt ovat sivustokohtaisia, jotka selviävät aina cashoutin ehdoista ja lisäksi pelisivustojen asiakaspalvelut avustavat voittojen lunastamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Nordicbetin cashout on esimerkiksi käytössä vain jalkapallo-, tennis ja -jalkapallokohteissa. Osa sivustoista tarjoaa cashoutin käyttöön lähes kaikkiin lajeihin ja Unibetin sivuilla voit käyttää cashoutia muun muassa kokonaiskilpailujen voittajavedoissa, esimerkiksi tennisturnauksen voittajaa veikatessa.

Cash out vaikuttaa usein myös eri kampanjoihin ja vedonlyöntibonusten kierrättämiseen.

Toimintoa käyttämällä monet kampanjat ja bonusten kierrätykset mitätöityvät, joten eri kampanjoiden ehdot kannattaa aina selvittää ennen cashoutin käyttämistä.