Kerroinvertailu

Kerroinvertailu on kenties tärkein yksittäinen tekijä voitollisen vedonlyönnin saavuttamisessa. Kun löydät parhaat kertoimet jokaiseen kohteeseen, voitat yksinkertaisesti rahaa enemmän jokaisella voitollisella vedollasi. 

Korkeimmat kertoimet tarjoavat vedonlyöntisivustot löydät alapuolella näkyvästä taulukosta.

Parhaat kertoimet vedonlyöntiin

ArvosteluBonusPelaamaan

William Hill

Markkinoiden parhaat kertoimetPelaa nyt

888Sport

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Mr Green

100€ ilmaisvetoPelaa nyt

Redbet

100€ ilmaisvedotPelaa nyt

Mobilebet

Talleta 300€ pelaa 600€Pelaa nyt

Yobetit

150% bonus 150€ astiPelaa nyt

NetBet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Betway

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Matchbook

500€ cashbackPelaa nyt

SpeedyBet

200€ bonus ilman rekisteröitymistä!Pelaa nyt

Bethard

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Parhaat kertoimet vedonlyöntiin vertailemalla

Parhaat kertoimet vedonlyöntiin löydät vain vertailemalla eri peliyhtiöiden kertoimia keskenään. Työlään tästä tekee se, että korkein kerroin ei yleensä löydy samalta sivustolta eri kohteissa.

Tietyt sivustot, kuten Coolbet ja Matchbook vedonlyöntipörssi tarjoavat korkeita kertoimia kuitenkin monia muita sivustoja säännöllisemmin.

Kerroinvertailusivustot netissä

Netistä on mahdollista löytää myös kerroinvertailuun erikoistuneita sivustoja. Tässä niistä suosituimmat:

Annabet

Annabet on suomenkielinen kerroinvertailusivusto, jossa voit vertailla etenkin jääkiekon, koripallon, ja jalkapallon vedonlyöntikertoimia keskenään. 

Betbrain

Betbrain on yksi suosituimmista sivustoista kerroinvertailuun. Sivusto on erityisen suosittu juuri Pohjoismaissa ja Betbrainilta löydät tuhansien eri pelikohteiden kertoimet päivittäin.

Oddsportal

Oddsportal on Iso-Britannian suurin kerroinvertailusivusto. Oddsportal onkin erikoistunut juuri kuningaslaji jalkapallon vedonlyöntiin, ja sivustolla vertaillaan jopa yli 30 eri pelisivuston kertoimet.

Veikkauksen kertoimet vai netin vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet?

Moni suomalainen asettaa vetonsa edelleen kotimaisen rahapelimonopolin Veikkauksen sivuilla. Hyväntekeväisyyttä on tietenkin hyvä tukea, mutta vedonlyöjän näkökulmasta Veikkauksen kertoimet ovat todella epäkannattavat.

Veikkauksella talon etu kertoimissa on parhaimmillaan – eli pahimmillaan jopa 10 prosenttiyksikön luokkaa. Vastaavasti netin vedonlyöntitoimistot ottavat kohteissaan keskimäärin 1 – 3 prosentin edun itselleen.

Veikkauksen kertoimia kannattaa hyödyntää lähinnä silloin, mikäli kohteessa on suomalaisia mukana ja aiot pelata kohteeseen muun maan edustajia. Suomen kertoimet kun ovat Veikkauksella poikkeuksetta todella suuria alikertoimia.

Parhaat ylikertoimet löydät kuitenkin juuri netistä, jossa voit samalla hyödyntää myös rahanarvoisia veikkausbonuksia.