Mobiiliveikkaus

Mobiiliveikkaus on eniten kasvanut rahapelaamisen muoto viimeisen muutaman vuoden aikana. Kun vielä useampi vuosi takaperin puhuttiin kasvavasta pelaamisen muodosta, niin tänä päivänä mobiilivedonlyönti on jo noussut kaikista suosituimmaksi vedonlyönnin muodoksi.

Mobiiliveikkaus on niin suosittua, että jokaiselta pelisivustolta löytyy tätä nykyä sivuston mobiiliversio – tai vaihtoehtoisesti erillinen sovellus mobiilipelaamiseen.

Tältä sivulta löydät vinkkejä mobiiliveikkaamiseen sekä parhaat sivustot mobiilivetoihin.

Parhaat mobiilisivustot

ArvosteluBonusPelaamaan

NetBet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Mobilebet

Talleta 300€ pelaa 600€Pelaa nyt

SpeedyBet

Rekisteröitymisvapaa sivusto!Pelaa nyt

888Sport

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Mr Green

100% kerrointehostusPelaa nyt

Leo Vegas

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Expekt Suomi

100€ ilmaisvetoPelaa nyt

Guts

50€ riskitön vetoPelaa nyt

Rizk

100€ bonus 100€ astiPelaa nyt

ReloadBet

120€ bonusPelaa nyt

Redbet

100€ ilmaisvedotPelaa nyt

Nordicbet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Comeon

100% bonus 300€ astiPelaa nyt

Betive

Ei bonustaPelaa nyt

Betsson

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Betfinal

100€ bonus 100€ astiPelaa nyt

Jetbull

50% bonus 75€ astiPelaa nyt

Betser

10€ ilmaista pelirahaaPelaa nyt

Vedonlyönti puhelimella – näin pelaat

Vedonlyönti puhelimen tai tabletin välityksellä on todella helppoa. Voit lyödä mobiilivetoja iOS- , Android-, ja Windows -laitteilla. Valtaosa vedonlyöntiyhtiöistä tarjoaa sivuistaan responsiivisen version, mutta esimerkiksi NordicBetilla on oma vedonlyönti-app mobiilivedonlyönnin sujuvuuden takaamiseksi.

Vedonlyöntiapit löydät helpoiten Googlen Play ja Applen App Storesta. Itse vetojen lyöminen sujuu samaan tapaan, kuin sivustojen työpöytäversiolla.

Vedonlyönnin ohella saat myös livetulokset puhelimeesi missä ikinä oletkin. Näin voit seurata useamman ottelun tapahtumia yhtäaikaisesti ja asettaa vetoja vaikka kymmeniin eri kohteisiin reaaliajassa.

Voit asettaa vetoja näppärästi esimerkiksi live-vedonlyönnin kohteisiin stadionin penkkiriveiltä tai sporttipubin jakkaralta käsin!

Live-vedonlyönti onkin kännykällä pelaamisen parhaita puolia. Vedot kun on mahdollista asettaa nopeammin kuin koskaan aiemmin, kiitos huippunopeiden älylaitteiden ja 4G & 5G -nettiliittymien. Voit reagoida nopeasti ottelun tapahtumiin ja asettaa voitollisia vetoja, ennen kuin vedonlyöntitoimistot ehtivät laskea kertoimiaan.

Tekniset vaatimukset

Käytännössä vedonlyönti onnistuu lähes kaikilla moderneilla älypuhelimilla ja tableteilla. Joitakin poikkeuksia kuitenkin on, joten mitä uudempi laitteesi on, sitä paremmin vedonlyönti todennäköisesti onnistuu.

Parhaiten vedonlyönti onnistuu uusilla Applen, Samsungin ja HTC:n puhelimilla, joissa on suhteellisen isot näytöt.

Nettiyhteyden nopeus vaikuttaa myös pelikokemukseen mobiililaitteilla. Katvealueilla pelaamisessa saattaa aiheutua häiriöitä, joten kannattaa aina varmistaa nettiyhteyden saatavuus ja signaalin vahvuus ennen pelaamisen aloittamista. Normaalit 4G ja 5G -liittymät pyörittävät mobiilivedonlyöntiä kuitenkin pääsääntöisesti todella vaivattomasti.

Mobiilibonukset

Mobiilivetoihin on ajoittain saatavilla eksklusiivisia veikkausbonuksia. Näillä pyritään houkuttelemaan yhä useampia asiakkaita juuri mobiiliveikkaamiseen maailmaan. Mobiilivedot tarjoavatkin uudenlaisia elämyksiä niin vedonlyöntisijoittajille kuin harrastajatason pelaajille.

expekt_ilmaisveto width=

Erilaisia mobiilibonuksia voivat olla esimerkiksi riskittömät vedot tai ilmaisvedot ilman erillistä talletusta.

Uusimmat mobiilibonukset näet aina vedonlyöntisivustojen kampanjasivuilta. Osa sivustoista tarjoaa mobiilibonuksia myös rekisteröitymisen yhteydessä.

spinit_tervetuliaisbonus