Moneyline

Moneyline on vedonlyönnin pelimuoto, joka poistaa kohteesta tasapelin mahdollisuuden. Tämä pelimuoto sisältää mahdollisen jatkoajan ja rangaistuslaukaukset, eli moneyline-vedoissa pelataan ottelun lopullista voittajaa.

Moneylinen toinen variaatio on draw no bet, eli DNB-veto. Draw no bet on yleisesti käytössä etenkin jalkapallokohteissa. DNB-veto palauttaa pelatun panoksen, mikäli ottelu päättyy tasan.

Missä tasapelittömiä vetoja voi pelata?

Moneyline-vetoja voit pelata netin vedonlyöntisivustoilla. Alapuolelle olemme listanneet parhaat pelisivustot “tasapeli ei vetoa” -peleihin.

Parhaat moneylinet

ArvosteluBonusBonuskoodiKierrätysPelaamaan
120€ bonusEi bonuskoodia10X talletus + bonusPelaa nyt
100% bonus 200€ astiEi bonuskoodia4X talletus + bonusPelaa nyt
100% bonus 300€ astiEi bonuskoodia6X talletus + bonusPelaa nyt
Talleta 300€ pelaa 600€Ei bonuskoodia5 - 8XPelaa nyt
100% bonus 100€ astiEi bonuskoodia4X talletus + bonusPelaa nyt
50€ riskitön vetoSPORT4X talletus + bonusPelaa nyt
100€ bonus 100€ astiEi bonuskoodia4X talletus + bonusPelaa nyt
100€ bonus 100€ astiEi bonuskoodia5X talletus + bonusPelaa nyt

Jetbull

50% bonus 75€ astiEi bonuskoodia6X talletus + bonusPelaa nyt
10€ ilmaisvetoEi bonuskoodiaEi kierrätystäPelaa nyt
50€ bonus + 10€ ilmaisvetoEi bonuskoodia5X bonusPelaa nyt
100% kerrointehostusEi bonuskoodiaEi kierrätystäPelaa nyt
100€ ilmaisvedotEi bonuskoodiaEi kierrätystäPelaa nyt

Moneyline kertoimet ja kohteet

Moneyline-kohteiden kertoimet ovat tavallisia 1X2-vetoja matalammat, sillä niissä pelataan kolmen mahdollisen lopputuloksen sijaan ainoastaan ottelun lopullista voittajaa. Toisaalta altavastaajien kertoimet voivat olla näissä kohteissa houkuttelevia pelivaihtoehtoja. Myös ennakkoon hyvin tasaisessa ottelussa moneyline ja draw no bet -valinnat voivat pelastaa vedon tasapelin sattuessa.

Draw no bet on käytössä lähinnä jalkapallokohteissa, joissa nähdäänkin tasapelejä monia muita lajeja useammin. Moneyline on sen sijaan tuttu monesta eri lajista, kuten jääkiekosta, koripallosta ja pesäpallosta.

Monet pelisivustot tarjoavat sivuillaan lisäksi aasialaiset tasoitusvedot, jotka ovat myös erittäin hyödyllisiä pitkäjänteisille pelaajille.

Miten pelimuotoja kannattaa hyödyntää?

Voitollista vedonlyöntiä tavoitteleva pelaaja voi hyödyntää tasapelillä ei vetoa -kohteita monella tavalla. Tässä pelimuodon suurimpia hyötyjä:

  1. Korkeampi osumatodennäköisyys, sillä veto poistaa kohteesta yhden lopputulosmahdollisuuden
  2. Voit panostaa rohkeammin hyvään kohteeseen – ilman tasapelin pelkoa
  3. Vetojen suojaaminen eli “seiftaus” on helpompaa ottelun loppuhetkillä

Vinkkejä tasapelillä ei vetoa -kohteisiin

Vaikka tasapelillä ei vetoa -kohteet ovat lähtökohtaisesti pelaajille kannattavia, niin kannattaa muistaa, että pienemmät kertoimet tarkoittavat pienempiä voittoja. Tämä siis, mikäli pelikassasi ei kestä isoilla panoksilla pelaamista. Mikäli olet luottavainen jonkun joukkueen voitosta, niin kannattaa pelata joukkueen voittoa suoraan 1X2-vedolla.

Toinen vinkki on hyödyntää tietämystäsi joukkueiden rangaistuslaukaustaidosta. Mikäli ottelussa on mahdollista nähdä voittomaalikilpailu, niin ota huomioon joukkueiden historia niissä. Koska pelaat ottelun lopullista voittajaa, niin myös jatkoajalla ja rangaistuslaukauksilla on iso painoarvo.

Kaikkiin vetoihin voit hyödyntää halutessasi myös parhaat veikkausbonukset.