Moniveto

Moniveto on veikkausmuoto, jossa lyödään vetoa useamman eri kohteen tuloksista. Normaalissa monivedossa kohteita on 2 – 3. Supermoniveto on Veikkauksen moniveto, jossa veikattavia kohteita on 4 – 6.

Miten monivetoa pelataan ja kuinka siinä on mahdollista tienata rahaa? Veikkauskertoimet.com esittelee seuraavassa tämän klassikkopelin.

Monivetobonukset

Monivetobonuksia on saatavilla ainakin Unibetin vedonlyöntiin. Veikkauksen monivetoon bonuksia ei ole valitettavasti saatavilla. Veikkausbonuksilla pelaaminen on huomattavasti kannattavampaa, sillä voit käyttää monivetoon isompia panostuksia ja rivimääriä.

[ninja_tables id=”1508″]

Monivedon kertoimet

Yksi monivedon suurimmista eduista on sen tarjoamat korkeat kertoimet. Tämä johtuu tietenkin siitä, että monivedossa veikataan tulosvedosta poiketen useamman ottelun lopputulosta. Monivedon kerroin voi ”helposti” nousta jopa satoihin tuhansiin, joten todelliset megavoitotkin ovat tässä pelissä mahdollisia.

Suurin monivedon kerroin saavutettiin vuonna 2013, jolloin monivetorivin kerroin oli suorastaan häkellyttävä 6 000 000.

Suurimmat monivetovoitot

Monivedossa on nähty massiivisia voittoja pelin historian aikana. Tässä suurimmat monivetovoitot vuoteen 2018 mennessä: (päivitetty 27.11.2018)

1) 642 000€ Siuntio, 2007
2) 413 000€ Espoo, 2001
3) 360 000€ Tampere, 1998
4) 308 000€ Satakunta, 2013
5) 291 000€ Siuntio, 2007

Palautusprosentti matala muihin peleihin verrattuna

Monivedon palautusprosentti on noin 70 %. Vertailun vuoksi esimerkiksi pitkävedon palautusprosentti on sivustosta riippuen 85 – 98 %. Matala palautusprosentti kompensoituu vastaavasti satunnaisilla suurvoitoilla, joita vedonlyöjät metsästävät ahkerasti.

Moniveto-ohjeet ja säännöt

Moniveto on peli, jossa veikataan 2 – 6 ottelun varsinaisen peliajan lopputuloksia. Pelissä on mahdollista tehdä yksittäisiä rivejä tai järjestelmiä. Järjestelmävedot ovatkin monivedon suola, sillä niillä voit lukita useita eri maalilukemia kullekin joukkueelle.

Mikäli haluat metsästää suurempia voittoja, niin on järkevää pelata suuria massoja vastaan. Tarkastele siis eri maalimäärien pelijakaumia, ja välttele eniten pelattuja tuloksia.

Moniveto on erinomainen kimppapeli, jolloin panostusta ja rivimäärää pystyy nostamaan korkeammaksi. Panoskoon voi pääsääntöisesti valita 0,20 – 100 € väliltä ja kupongin hinta koostuu pelattujen rivien ja panoskoon tulosta.

Monivetovihjeet

Monivetovihjeet löydät Googlettamalla tai esimerkiksi suosittuja vedonlyöntipersoonia seuraamalla. Kaikista tunnetuin ja arvostetuin vedonlyöntiammattilainen on Jorma Vuoksenmaa, jonka Twitter-tilillä on tuhansia seuraajia. Monivetoon on erittäin vaikea antaa vihjeitä, sillä sen osumaprosentti on huippuammattilaisillakin varsin matala.

Monivedon pelaaminen netissä

Monivetoa on mahdollista pelata netin vedonlyöntisivustoilla. Netissä peli tunnetaan nimellä Super Score. Super Scoressa panoskoko lähtee 0,10€, eikä ylärajaa ole useimmiten määritetty.

Netissä monivedon pelivaihto ei usein nouse kovinkaan suureksi, joten Veikkauksen moniveto saattaa olla joissain tapauksissa kannattavampi pelivalinta. Monivedon pelaaminen on joka tapauksessa takuulla jännittävää – pelasit sitten lähikioskilla tai netin vedonlyöntisaiteilla!

Suosittelemme lukemaan myös:

Näin pelaat voitollista vedonlyöntiä

Mikä on aasialainen tasoitusveto?

Mistä näkee urheilua ilmaiseksi?

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ja suomalaiset nettikasinot ovat sen sijaan kuuluneet Jonin kiinnostuksen kohteisiin jo yli 20 vuoden ajan. Vedonlyönnissä hän keskittyy etenkin jalkapallon vedonlyöntin sekä F1-vedonlyöntiin. Joni on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja.