Voittajaveto

Voittajaveto on vedonlyöntimuoto, jossa pelataan yksittäisen ottelun tai tapahtuman voittajaa. Veikkauksen voittajaveto lanseerattiin vuonna 1994, mutta kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla peli on ollut saatavilla vieläkin kauemmin.

Miten voittajavetoa pelataan ja miten pelistä on mahdollista saada paras palautusprosentti? Seuraavassa vinkit pelaamiseen!

Voittajaveto netissä

Voittajavetoa on mahdollista pelata netin välityksellä. Itse asiassa lähes jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa voittajavedon sivuillaan, joten pelaamisen aloittaminen on hyvin helppoa. Seuraavasta taulukosta löydät parhaat vedonlyöntitoimistot voittajavedon pelaamiseen netissä.

ArvosteluBonusPelaamaan

Mr Green

100€ ilmaisvetoPelaa nyt

888Sport

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Leo Vegas

50€ bonus + 10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Redbet

100€ ilmaisvedotPelaa nyt

Yobetit

150% bonus 150€ astiPelaa nyt

Guts

100€ bonus 100€ astiPelaa nyt

Bethard

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Mobilebet

Talleta 300€ pelaa 600€Pelaa nyt

Comeon

100% bonus 300€ astiPelaa nyt

Royal Panda

20€ ilmaisvetoPelaa nyt

Betway

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Kertoimet

Voittajavedon kertoimet vaihtelevat sivustokohtaisesti. Veikkauksen voittajavedossa on muuttuvat kertoimet, joten lopullinen kerroin on selvillä vasta, kun itse ottelu tai muu tapahtuma alkaa.

Voittajavedon muuttuvat kertoimet lasketaan seuraavalla kaavalla:

Palautusprosentti * pelivaihto / tuloksen panossumma.

Mikäli palautusprosentti on esimerkiksi 90%, 500 000 € pelivaihdolla ja tulokseen on panostettu kaikkien pelaajien toimesta yhteensä 25 000€, niin laskukaava olisi: 0,90 x 500 000 / 25 000 = 18. 

Kiinteät kertoimet voittajavetoon löydät kansainvälisiltä vedonlyöntitoimistoilta. Ja koska valtaosa vedonlyöntitoimistoista tarjoaa voittajavedon sivuillaan, voit helposti verrata kertoimia eri sivustojen välillä.

Voittajavedon palautusprosentti

Veikkauksen voittajavedon palautusprosentti on 85%. Vastaavasti Päivän Parin ja Superkaksarin palautusprosentti on 80%. Kansainvälisten pelisivustojen palautusprosentit vaihtelevat 95 – 98 % välillä. On siis huomattavasti kannattavampaa pelata voittajavetoa esimerkiksi Unibetilla tai Redbetillä.

Voittajavedon peliohjeet ja säännöt

Veikkauksen voittajavedossa voit pelata perinteistä voittajavetoa, superkaksaria, päivän paria tai päivän trioa.

Voittajaveto: Pelaat yksittäisen ottelun tai tapahtuman voittajaa

Superkaksari: Veikkaat ottelun tai tapahtuman voittajaa sekä toiseksi tulevaa

Supertripla: Veikkaat ottelun tai tapahtuman voittajaa sekä toiseksi ja kolmanneksi tulevaa

Päivän pari: Veikkaat kahden eri tapahtuman voittajaa

Päivän trio: Veikkaat kolmen eri tapahtuman voittajaa

Vihjeet veikkaamiseen

Voittajaveto on yksinkertaisimmillaan todella helppo vedonlyöntimuoto, jossa veikkaat ainoastaan yksittäisen tapahtuman voittajaa. Mutta miten voittajavedolla on mahdollista pelata voitollista vedonlyöntiä?

Voittajavetoa kannattaa pitkävedon tapaan pelata aina singlevetona, sillä voittotodennäköisyys laskee merkittävästi, kun pelaat useampaa kohdetta samalla kupongilla.

On suositeltavaa pelata aina massoja vastaan. Esimerkiksi Suomen maajoukkue on monessa lajissa ylipelattu Veikkauksen voittajavedossa, sillä vetoja asetetaan usein oman maan puolesta. Sama logiikka toimii myös muiden maiden vedonlyönnissä. Yritä siis etsiä alipelattuja osallistujia, joille saat ylikertoimen.

Sivuiltamme löydät ajoittain pelivihjeitä voittajavetoon ja sosiaalisessa mediassa vihjeitä jaetaan usein tägeillä #voittajaveto ja #betsit.

Miksi voittajavetoa kannattaa pelata?

Voittajavedon pelaamisen puolesta puhuu etenkin sen kovat palautusprosentit. Lisäksi saat single-vedoille todella kovia kertoimia, jollaisia on vaikea löytää muilla vedonlyöntimuodoilla.

Voittajavedossa osumia tulee harvemmin, mutta osuessaan peli palauttaa rahoja pelaajalle todella suurella tuotolla. Etenkin underdog-vedot sopivat voittajavedoon erinomaisesti.

Voittajavetoon voit lunastaa halutessasi lisää pelirahaa vedonlyöntibonuksilla, joten eiköhän aloiteta voittaminen!