Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntibonukset ovat pelaajille tarjottava etuisuus, joilla omaa pelikassaa voi kasvattaa suuremmaksi. Listaamme tälle sivulle netin parhaat veikkausbonukset suomalaispelaajille ja kerromme vinkkejä bonusten kierrättämiseen ja niillä pelaamiseen.

yobetit_bonus

Nappaa vedonlyöntibonus käyttöösi vaikka heti alta näkyvästä taulukosta!

Listaus ja bonukset päivitetty 17.12.2018.

Parhaat vedonlyöntibonukset

ArvosteluBonusBonuskoodiPelaamaan

Redbet

2X10€ ilmaisvedotEi bonuskoodiaPelaa nyt

Yobetit

150% bonus 150€ astiWB150Pelaa nyt

Mr Green

100% kerrointehostusEi bonuskoodiaPelaa nyt

Expekt Suomi

100€ ilmaisvetoEi bonuskoodiaPelaa nyt

Unibet

100€ bonus 100€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Leo Vegas

50€ bonus + 10€ ilmaisvetoEi bonuskoodiaPelaa nyt

Jetbull

50% bonus 75€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

LV Bet

100% bonus 50€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Karamba

10€ ilmaisvetoEi bonuskoodiaPelaa nyt

LSBet

120€ bonusEi bonuskoodiaPelaa nyt

888Sport

100% bonus 100€ asti Ei bonuskoodiaPelaa nyt

Matchbook

500€ cashbackEi bonuskoodiaPelaa nyt

Optibet

50% bonus 50€ astiFIRSTSPORTSBONUSPelaa nyt

Tipbet

100% bonus 150€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Betfinal

100€ bonus 100€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Rizk

100€ bonus 100€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Guts

100€ bonus 100€ astiSPORTPelaa nyt

Suomivegas

25% bonus 25€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Olybet

25€ bonusEi bonuskoodiaPelaa nyt

Bethard

100% bonus 100€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Mobilebet

Talleta 300€ pelaa 600€Ei bonuskoodiaPelaa nyt

Comeon

100% bonus 300€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Nordicbet

100% bonus 100€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Betsson

100% bonus 100€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Betsafe

100% bonus 200€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Royal Panda

20€ ilmaisvetoEi bonuskoodiaPelaa nyt

Superlenny

100% bonus 25€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Betway

100% bonus 100€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt

Betser

10€ ilmaista pelirahaaEi bonuskoodiaPelaa nyt

Parhaat vedonlyöntibonukset 2019

Parhaat vedonlyöntibonukset koostuvat helpoista – tai ainakin kohtuullisista bonuksen kierrätysvaatimuksista sekä bonuksen summasta. Kaikista yleisin vedonlyöntibonus on 100% talletusbonus, mutta jotkin vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajille jopa 200% talletusbonukset.

Tervetuliaisbonukset sisältävät yleensä sekä talletusbonuksen, että jonkin muun etuisuuden.

Veikkauskertoimet.com listaa tälle sivulle parhaat vedonlyöntibonukset 2018 ja päivitämme listaa aina, kun löydämme uusia ibonuksia suomalaispelaajille. Pidä siis tämä sivu tarkasti seurannassa!

Uusi vedonlyöntibonus pitää pelitilin kunnossa

Lukuisat uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen entistä mehevämpiä veikkausbonuksia – entistäkin paremmilla kierrätysehdoilla. Uudet vedonlyöntibonukset pitävät oman pelikassan kunnossa ympäri vuoden, kun voit lunastaa bonuksia oman tarpeesi mukaan juuri silloin kun haluat.

Me testaamme kaikki uudet vedonlyöntibonukset säännöllisin väliajoin ja listaamme niistä luotettavimmat ja parhaat bonukset tälle sivulle.

Veikkausbonukset – miten ne toimivat ja miksi niitä tarjotaan?

Veikkausbonukset ovat olleet markkinoilla jo 90-luvulta asti, kun netin ensimmäiset vedonlyöntitoimistot avasivat ovensa. Siitä lähtien veikkausbonusten suosio on vain kasvanut vuosi vuodelta, kun yhä useampi suomalainen on löytänyt netissä toimivat pelisivut.

Vaikka Suomessa toimivat rahapeliyhtiöt yhdistyivät vuonna 2015, niin kansainvälisten vedonlyöntimarkkinoiden kilpailu on todella kovaa. Ja tästä johtuen uusia vedonlyöntibonuksia satelee pelaajien iloksi markkinoille säännöllisin väliajoin.

Veikkausbonukset ovatkin yksi yleisimmistä keinoista houkutella uusia pelaajia – sekä pitää vanhat pelaajat uskollisina yhdelle pelisivustolle.

Miten veikkausbonukset sitten oikein toimivat?

Veikkausbonukset toimivan siten, että pelaaja saa tililleen ns. ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin rahatalletusta vastaan.

Veikkausbonus ei ole täysin ilmaista rahaa, sillä pelaajan tulee kierrättää bonussumma – sekä joissain tapauksissa alkuperäinen talletus vedonlyönnissä bonusehtojen mukainen määrä.

Kun veikkausbonus on kierrätetty läpi ehtojen mukaisesti – ovat sillä ansaitut voitot vapaasti kotiutettavissa pankkitilille tai nettilompakkoon.

Talletusbonus vedonlyöntiin ja muut bonukset

Veikkausbonus on yleisimmin talletusbonus 100€ asti, kuten esimerkiksi Royal Pandan vedonlyöntibonus. Talletusbonus vedonlyöntiin on myös kaikista helpoin sivustoilta löytyvistä tarjouksista. Sinun tarvitsee tehdä ainoastaan talletus pelitilille, jonka jälkeen pelitilillesi hyvitetään bonussumma.

Talletusbonukset eivät ole suinkaan ainoa saatavilla oleva veikkausbonus. Tarjolla on myös riskitön ilmaisveto uusille pelaajille.

Ilmaisen vedon ehtona on yleensä se, että sinun tulee ensin lyödä sivustolle veto ennalta määrätyn minimikertoimen ja minimipanoksen mukaisesti. Tällainen bonus on esimerkiksi Redbet ilmaisveto.

Tarjolla voi olla myös cashback-bonus, jossa pelaajalle hyvitetään tietty prosenttiosuus esimerkiksi menneen viikon tappioista.

Bonus voi olla myös esimerkiksi mobiilibonus tai kertoimen korotus johonkin tiettyyn kohteeseen. Monet sivustot tarjoavat pelaajilleen myös erilaisia kilpailuja ja kampanjoita, joista pelaajat voivat ansaita bonuksia, tuotepalkintoja tai esimerkiksi kisamatkoja urheilutapahtumiin.   

Miten valita hyvä vedonlyöntibonus?

Mikä on hyvä vedonlyöntibonus ja mikä on huono vedonlyöntibonus? Jokaisella vedonlyöjällä on oma käsityksensä hyvästä bonustarjouksesta, joten paras vedonlyöntibonus on suhteellinen käsite. Huomioi kuitenkin ainakin nämä 5 asiaa vedonlyöntibonusta valitessasi:

  1. Onko bonuksen kierrätysvaatimus alle 10-kertainen?
  2. Onko bonuksen minimikerroin yli vai alle 2,00?
  3. Mikä on kierrätykseen käytettävissä oleva aika?
  4. Onko kyseessä verovapaa ja luotettava vedonlyöntitoimisto?
  5. Onko sivustolla tarjolla tervetuliaisbonuksen ohella muita bonuksia?

Etenkin bonuksen minimikerroin ja pelisivuston luotettavuus ovat näistä kriteereistä erityisen tärkeitä. Mikäli bonuksen kierrättämiseen vaadittu minimikerroin on yli 2,00 – nousee riski bonuksen kierrättämisen epäonnistumiseen.

Pelisivuston luotettavuus on taas tärkeä kriteeri, sillä vaikka valtaosa vedonlyöntitoimistoista toimii yleisten pelisääntöjen mukaisesti – voi markkinoilta löytyä edelleen epäluotettavia toimijoita, jotka voivat vedättää pelaajia bonusehdoissa.

Vinkkejä vedonlyöntibonusten kierrättämiseen

Pelasit vedonlyöntiä sitten harrastusmielessä tai ammattimaisesti – olet todennäköisesti törmännyt monenlaisiin bonuksen kierrätysvinkkeihin.

Mitään vippaskonsteja tai taikatemppuja vedonlyöntibonusten kierrättämiseen ei ole olemassa, mutta alapuolelle listattuja vinkkejä noudattamalla voit nostaa onnistuneen kierrättämisen todennäköisyyttä.

Lue bonuksen kierrätysehdot huolellisesti

Lukemalla bonuksen kierrätysehdot huolellisesti vältyt ikäviltä yllätyksiltä, kun yrität kotiuttaa bonusrahaa. Huomio bonusehdoista ainakin minimikerroin, panosrajoitukset, aikarajoitus sekä bonuksen peruuttamiseen liittyvät ehdot.

Kohteiden valinta

Kun talletusbonus kilahtaa pelitilille on kieltämättä houkuttelevaa lyödä isoja vetoja muhkeaa pelikassaa hyödyntämällä. Kohteiden valinta on kuitenkin tärkein bonuksen kierrättämiseen liittyvä osa-alue, sillä arvokasta vedonlyöntibonusta ei kannata hukata ns. fiilisvetoihin tai vedonlyöjien kiroukseen – tilttaamiseen.

Fiilisvedoista ja vedonlyönnin taitopelaamisesta on tehty myös mielenkiintoinen tutkimus urheiluvedonlyönnin harrastajista.

Valitse siis kohteita, jotka tunnet itse läpikohtaisin. Voit lisäksi hyödyntää ilmaiset pitkävetovihjeet, mikäli pelivalinnat tuottavat vaivaa.

Lunasta bonus oikeaan aikaan

Kuten elämässä yleensäkin “timing is everything” -lainalaisuus pätee myös veikkausbonuksissa. Lunasta veikkausbonus siis oikeaan aikaan – päästäksesi käyttämään bonusta kohteisiin, joista sinulla on eniten tietämystä.

Mikäli olet jalkapalloguru – ajoita bonuksen lunastaminen esimerkiksi jalkapallon arvokisojen vedolyöntiin. Tai kenties tunnet tenniksen kuin omat taskusi? Hienoa! Lunasta bonus vaikka Wimbledonin tai Ranskan avointen aikoihin.

Vedonlyöntibonusten kierrätysvaatimukset

Pelkän veikkausbonuksen suuruus ei ole ratkaiseva tekijä, kun Veikkauskertoimet.com on arvostellut tarjolla olevat bonuskampanjat.

Etenkin kierrätysvaatimukset ja kierrätykseen käytössä oleva aikaraja ovat tärkeitä osatekijöitä bonuksia valittaessa. Seuraavassa listaamme yleisimmät vedonlyöntibonusten kierrätysvaatimukset.

Minimikerroin

Bonuksen minimikerroin on pienin kerroin, joka hyväksytään bonuksen kierrättämiseen. Yleisimmin bonuksen minimikerroin on 1,60 – 2,20 välillä. Koolla on tässä tapauksessa väliä, sillä pieni minimikerroin on luonnollisesti parempi kuin suuri.

Bonuksen panosrajoitukset

Osassa vedonlyöntibonuksissa on käytössä bonuksen panosrajoitus, joka koskee etenkin ilmaisvetoja. Talletusbonuksissa bonuksen panosrajoitus on harvinaisempi, mutta mahdollinen.

Yleisimmin panosrajoitus voi olla esimerkiksi ilmaiseen vetoon vaadittava 25€ veto ennen kuin bonus siirretään tilille. Panosrajoituksen löydät aina sivuston bonusehdoista.

Muut bonuksen rajoitukset

Muita bonuksen rajoituksia ovat esimerkiksi aikarajoitus ja pelirajoitukset. Aikarajoitus on bonuksen kierrätykseen käytettävissä oleva aika. Esimerkiksi suosituin Unibetin vedonlyöntibonuksen kierrätykseen käytettävissä oleva aika on 30 vuorokautta. Yleisimmillään kierrätysaika on 14 – 30 vuorokautta.

Pelirajoitukset tarkoittavat puolestaan sitä, että bonusta ei voi kierrättää kaikissa sivuston pelikohteissa tai vetotyypeissä. Joillakin sivustoilla veikkausbonuksen kierrätys on sallittu ainoastaan single-kohteissa. Lisäksi vedonlyöntibonusta ei voi kierrättää esimerkiksi casinolla tai pokerissa, vaan pelkästään sivuston vedonlyöntipuolella.

Bonuksen peruuttaminen

Bonuksen peruuttaminen on yleensä mahdollista, kunhan bonusehdot sen sallivat. Milloin bonuksen peruuttaminen on järkevää? Ainakin silloin, kun et ehdi kierrättämään bonusta aikarajan puitteissa tai et haluakaan sitoa alkuperäistä talletustasi mukaan kierrätykseen.

Monet veikkausbonukset vaativat, että sidot kierrätykseen mukaan myös alkuperäisen talletuksen. On hyvä tutustua bonuksen peruuttamiseen jo ennen rekisteröitymistä ja bonuksen lunastamista, sillä kaikilla sivustoilla peruuttaminen ei ole mahdollista.

Mitä bonushuoraaminen tarkoittaa?

Bonushuoraaminen tai bonushuoraus on netissä yleistynyt slangisana bonuksen hyväksikäyttäjille. Käytännössä bonushuoraus tarkoittaa sitä, että pelaajat rekisteröityvät vedonlyöntitoimiston sivuille vain lunastaakseen tarjolla olevat betsibonukset.

Bonushuoraaminen on johtanut siihen, että yhä useampi sivusto on tiukentanut bonusehtojaan, sillä sivustot eivät juurikaan arvosta bonushuoraamista harrastavia pelaajia.

Voinko saada itselleni useamman vedonlyöntibonuksen?

Useamman vedonlyöntibonuksen hankkiminen on tietenkin mahdollista! Mutta ainoastaan, kun lunastat bonukset eri sivustoilta. Bonusehdot kieltävät nimittäin tiukasti useamman pelitilin luomisen, joka on tekniikka, jolla pelaajat ovat yrittäneet lunastaa useamman kuin yhden tervetuliaisbonuksen.

Vaikka jokainen vedonlyöjä haluaa käyttöönsä mahdollisimman paljon talletusbonuksia vedonlyöntiin, niin huijaamisen tielle ei kannata lähteä.

Bonushuijaukset paljastuvat yleensä siinä vaiheessa, kun bonuksilla ansaittuja voittoja yritetään kotiuttaa. Tässä vaiheessa sivustot tutkivat pelaajan taustatiedot, ja mikäli pelaajalta löytyy useampi kuin yksi pelitili – voidaan voittojen kotiutus evätä bonusehtoihin vedoten. Samalla pelaajan pelitili saatetaan sulkea sivustolta – ilman valitusoikeutta.

Lunasta siis mieluummin vedonlyöntibonukset eri pelisivustoilta huijaustekniikoiden sijaan.

Veikkausbonukset – aloita pelaaminen näin

Veikkausbonuksilla pelaaminen on sekä helppoa että rahanarvoista. Voit aloittaa pelaamisen veikkausbonuksilla näin yksinkertaisesti:

  1. Valitse parhaat vedonlyöntibonukset ympäri vuoden Veikkauskertoimet.comin kautta
  2. Siirry sivustolle ja täytä rekisteröitymislomake huolellisesti
  3. Kirjaudu sisään pelitilillesi ja tarkista tarjolla olevat bonukset
  4. Tee vaadittava talletus ja bonus siirretään tilillesi talletuksen jälkeen automaattisesti
  5. Aloita bonuksen kierrätys bonusehtojen mukaisesti

Vedonlyöntibonus on oivallinen tapa voittaa vedonlyönnistä, vaikka monet vanhan koulukunnan vedonlyöjät karsastavat niitä edelleen niiden kierrätysvaatimusten ja vanhojen uskomusten seurauksena.

Todellisuudessa bonus ovat loistava apulainen jokaiselle vedonlyöntiharrastajalle, sillä voit lyödä suurempia vetoja ja pelata voittavaa vedonlyöntiä isommalla pelikassalla.

Alla näkyvä Unibetin talletusbonus-video havainnollistaa talletusbonusten toiminnan yksinkertaisesti:

Haluatko jopa 3000€ ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin? Tilaa uutiskirje nyt!

Hienoa! Lähetämme pian tietoa bonuksista.

Virhe tapahtui, yritä uudelleen.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.