Ilmaisveto ilman talletusta

Ilmaisveto ilman talletusta ja riskitön veto ovat yksi pelaajien himoituimmista etuisuuksista vedonlyöntiin. Hyvä uutinen on se, että yhä useampi vedonlyöntitoimisto tarjoaa ilmaisvetoja ilman talletusta sivuillaan.

Valitse haluamasi ilmaisveto kattavasta listauksestamme:

Ilmaisvedot päivitetty 18.09.2019.

ArvosteluBonusPelaamaan

Royal Panda

20€ ilmaisvetoPelaa nyt

Betsafe

20€ ilmainen liveveto + 100€ talletusbonusPelaa nyt

Matchbook

10€ ilmaisveto + 500€ cashbackPelaa nyt

Redbet

100€ ilmaisvedotPelaa nyt

Guts

50€ riskitön vetoPelaa nyt

Yobetit

10€ ilmaisveto + 150€ bonusPelaa nyt

Karamba

10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Leo Vegas

10€ ilmaisveto + 50€ bonusPelaa nyt

Reloadbet

500€ viikottainen cashbackPelaa nyt

Goliath

10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Expekt Suomi

Kierrätysvapaa 100€ ilmaisvetoPelaa nyt

Mobilebet

Talleta 20€ pelaa 80€Pelaa nyt

Betser

10€ ilmaista pelirahaaPelaa nyt

Mr Green

100% kerrointehostusPelaa nyt

Riskitön veto ja ilmaisveto ilman talletusta -listaus

Veikkauskertoimet.com listaa parhaat riskitön veto ja ilmaisveto -tarjoukset sivuilleen ympäri vuoden. Monet meritoituneet vedonlyöntiyhtiöt tarjoava pelaajilleen tämän erinomaisen etuisuuden, joten päivitämmekin tälle sivulle uusia ilmaisveto -tarjouksia säännöllisin väliajoin.

Miten riskitön veto ja ilmaisveto eroavat toisistaan?

Riskitön veto ja ilmaisveto ovat pääperiaatteeltaan hyvin samankaltainen pelaajille tarjolla oleva vedonlyöntibonus. Pari eroa näiden bonusten väliltä kuitenkin löytyy.

Riskitön veto on yleensä tarjolla, kun rekisteröidyt uudelle vedonlyöntisivustolle. Riskitön veto on nimensä mukaisesti täysin riskitön, eli kun lyöt esimerkiksi 50€ riskittömän vedon, niin vedon osuessa saat nettovoiton itsellesi. Mikäli ensimmäinen vetosi ei ole voitollinen, niin saat panoksen takaisin ilman muita ehtoja.

Riskittömän vedon saat esimerkiksi Gutsin vedonlyöntibonuksena, sillä sivusto tarjoaa 50€ riskittömän mobiilivedon uusille asiakkailleen.

Ilmaisveto toimii puolestaan yleensä siten, että rekisteröityessäsi sivustolle sinun tulee asettaa ensimmäinen veto ennaltamäärätyllä panoksella ja minikertoimella johonkin vedonlyöntikohteeseen. Lyötyäsi vedon, saat ilmaisvedon pelitilillesi kaupan päälle. Saat siis ilmaisvedon käyttöösi oli alkuperäinen vetosi voitollinen tai tappiollinen.

Paras esimerkki ilmaisvedosta on Redbetin vedonlyöntibonus, jolla saat yhteensä 100€ ilmaisvedot kolmen ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Jossain tapauksissa on myös mahdollista saada ilmaisveto ilman talletusta, joka on paras vedonlyöntitoimistojen tarjoama bonus. Ilmaisvetoja ilman talletusta on mahdollista saada erilaisten kampanjoiden kautta – ja etenkin silloin jos olet todella uskollinen jollekin tietylle vedonlyöntitoimistolle.

expekt_ilmaisveto width=

Ilmaisvetojen kierrätysvaatimukset ja muut ehdot

Ilmaisvetojen sisältyy muiden betsibonusten tavoin kierrätysvaatimuksia ja muita ehtoja. Erona moniin muihin bonuksiin, ilmaisvetojen kierrätyksessä ainoastaan ilmaisvedon summa ja sillä ansaitut voitot tulee kierrättää.

Bonuksen kierrättämiseen ei tarvitse siis sitoa alkuperäistä talletusta, mikäli sellainen on vaadittu riskittömän vedon tai ilmaisvedon lunastamiseen.

Yleensä vain nettovoitto maksetaan pelaajalle

Ilmaisvetojen voitoista maksetaan pelaajalle yleisesti vain nettovoitto. Ilmaisvedot ovat siis tässäkin mielessä hyvin epätyypillinen bonus. Nettovoitto tarkoittaa käytännössä voittosumman ja panoksen erotusta.

Tällainen ehto on esimerkiksi Expekt vedonlyöntisivuston 100€ ilmaisvedossa.

Esimerkki: Voitat 25€ ilmaisvedolla 100 euroa – sinulle maksetaan nettovoitto eli 75 euroa. Ilmaisvedon panosta ei siis palauteta voitonmaksun yhteydessä.

Ilmaisvetojen minimikerroin ja panos

Minimikerroin ja minimipanos ovat yksi yleisimmistä ehdoista, jotka koskevat ilmaisia vetoja. Minimikerroin voi olla esimerkiksi 1,80. Minimikerroin voi koskea sekä ilmaisvetoa että riskitöntä vetoa.

Ilmaisvedon tapauksessa minimikerroin koskee alkuperäistä vetoasi, jolla ilmaisveto ansaitaan. Riskittömässä vedossa minimikerroin tarkoittaa yleensä itse bonusvetoa.

Minimipanos on toinen yleinen ehto ilmaisvetoja, johon voit törmätä ilmaisvetoja lunastaessasi. Minimipanos voi olla esimerkiksi 20€, joka sinun tulee asettaa ensimmäiseen vetoosi, jolla ansaitset pelitilillesi ilmaisvedot.

Vastaavan 20€ ilmaisvedon saat suomenkieliseltä Royal Panda vedonlyöntisivustolta.

Ilmaisvedon kierrättäminen

Ilmaisvedon kierrättäminen toimii yleensä siten, että kierrätät ainoastaan bonuksen ja sillä ansaitsemasi voitot. Alkuperäistä talletusta ei siis tarvitse kierrättää. Toisinaan on mahdollista saada ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta ja ilman talletusta.

Kierrätysvaatimustenkin alaiset riskittömät vedot kannattaa kuitenkin aina hyödyntää, sillä niiden kierrätysvaatimukset ovat usein matalat. Yleisin ilmaisvedon kierrätysvaatimus on 1 – 4 kertaa.

Mikäli vaadittu kierrätysmäärä on esimerkiksi 4x, sinun tulee pelata bonus 4x uudelleen vedonlyönnissä.

Kierrättämisessä on hyviä huomioida vaadittu minimikerroin, joka tulee täyttää jokaisessa kierrätykseen käytettävässä vedossa. Muutoin vetoa ei hyväksytä mukaan bonuksen kierrättämiseen.

Kannattaa myös huomioida, että vaikka monilla sivustoilla voi lyödä vetoa esimerkiksi Yhdysvaltojen presidentinvaalien voittajasta , niin ilmaisvedot on usein rajattu vain tiettyihin kohteisiin. Yleisimmin ilmaiset vedot on tarkoitettu jääkiekkoon, jalkapalloon tai tennikseen, mutta poikkeuksiakin on.

Muita mahdollisia bonusehtoja:

  • Osa vedonlyöntiyhtiöistä saattaa rajoittaa ilmaisvedot ainoastaan single-kohteisiin
  • Bonus saatetaan rajata vain tiettyihin vetotyyppeihin (1X2)
  • Bonuksella voi olla aikaraja – esimerkiksi 14 vuorokautta

Miten saan ilmaisvetoja käyttööni?

Ilmaisvetojen saaminen ja käyttäminen on todella yksinkertaista. Ja mikä parasta, niitä on tarjolla yhä useammalla vedonlyöntiyhtiöllä. Kotimainen rahapeliyhtiö Veikkaus ei ainakaan vielä tarjoa pelaajilleen ilmaisvetoja, vaikka yhtiö kehitti hiljattain myös virtuaalisen vedonlyönnin raviurheiluun ja jalkapalloon.

Kansainvälisillä vedonlyöntiyhtiöillä ilmaisvetoja on kuitenkin saatavilla onneksi runsain määrin.

Helpoiten riskitön veto tai ilmaisveto ilman talletusta irtoaa uusille asiakkaille, sillä vedonlyöntimarkkinoiden hurjan kilpailun seurauksena pelaajia houkutellaan sivuille bonuksien avulla.

Erityisen aktiivisesti ilmaisvetoja jakavat uudet vedonlyöntisivustot, joille uusien asiakkaiden hankinta on erityisen tärkeää. Suosittelemmekin seuraamaan juuri uusien pelisivustojen bonustarjontaa säännöllisesti.

Ilmaisvetoja saat käyttöösi näin:

  1. Valitse tällä sivulla esiteltyjä ilmaisvetoja ja siirry peliyhtiön sivuille
  2. Rekisteröidy sivustolle ja tee ensitalletus
  3. Tutustu tarjolla oleviin bonuksiin ja niihin liittyviin ehtoihin
  4. Ilmaisvedon saat yleensä joko heti ensitalletuksen jälkeen tai ensimmäisen vedon jälkeen
  5. Lyö veto ja aloita bonusvoittojen kierrättäminen!

Ilmainen vedonlyönti – onko sellaista olemassakaan?

Ilmainen vedonlyönti on monien unelma, vaikka rahapanosten tuoma jännitys ja onni kuuluvat olennaisena osana vedonlyöntiin.

Vanhan sanonnan mukaan “mikään ei ole ilmaista maailmassa”, joten onko ilmaista vedonlyöntiäkään oikeasti olemassa?

Ilmainen vedonlyönti tarkoittaa vedonlyönnin maailmassa hieman eri asiaa miltä se kuulostaa. Käytännössä sillä tarkoitetaan vedonlyöntisaittien tarjoamia ilmaisia etuisuuksia ja tarjouksia pelaajilleen. Näihin lukeutuvat etenkin ilmaisvedot ja cash-back bonukset.

Täysin ilmaista illallista ei ole siis olemassa, vaikka ilmaisvedot voivatkin ensi alkuun sellaisilta kuulostaa. Kukaan ei voi kuitenkaan kiistää, etteivätkö ilmaisvedot olisi erinomainen etuisuus kaikille vedonlyönnistä kiinnostuneille.

guts_ilmaisveto